Merhaba Sen Kimsin?

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kız yerim seni :D bak rüyama girmesen gelmezdim foruma mucq
17 oldugunu sölememistin bislik -_-

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kız yerim seni :D bak rüyama girmesen gelmezdim foruma mucq
17 oldugunu sölememistin bislik -_-
Herkesin bir zafı vardır gökçecim , şaka maka bir yandan kimliğimi gizlemem gerekir ne insanlar var dünyada "DEĞİL Mİ YA?" Memnun oldum sayın dostlarım. Hoşgeldin Gökçe'cim . Aslında 17'me Ayak Atmak üzereyim ama , 1 Yıl Daha Beklemem gerekir mesela yaşım 69 Gösterir ama "REAL"'De 16'dır Böyle bir örnek verebiliriz :) Güzel Rüyalar Gökçe'cim Rüyanda ne gördün ? :) .

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoş Geldin :p Beni forumda çok kişi tanır ProNatrium,'un kurucusu ve başkanı, Mimar, Tam bir incici olarak ben maalesef 15 yaşındayım. (Lanet olası 00) Neyse büyüklerle daha iyi anlaşırım. yaşıtlarımı fazla sevmem çoğu özür dilerim oluyor. Küçükler de zaten kendilerini bir oyuna kaptırmışlar. Sanki trans gibi. Çok yazdım :p Neyse hoş geldin

Kendi taktığım ad : Sörpörönöt

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hi @MinecraftLove123Love I Like .
Eylül kim abi kız mı ya ?
Biz nerdeyiz oha cok süper yhaaa :S

Merhaba ben JusticeWhip hosgeldin.
Benim Efendim . Hoşbuldum .
Memnun oldum, bende Şahin yaşım 20 internet cafe işletiyoruz babam ile birlikte, Günün yarısını forumda geçirir, diğer yarısınıda minecraftta geçiren bir işsizim anca müşteri gelince bilgisayar başından kalkıyorum :S
Memnun oldum .
Bana ismini söylemedin *cries*. Tekrardan foruma hoşgeldin Eylül
Hoşbulduk efendim.
Aa eylül etiketlemiş beni bende anlatim o zaman
Arkadaşlar adım Berkay 19 yaşındayım çukurova üniversitesi diş hekimliğinde okuyorum @Quardmard yani Eylülle Kaan @Hiracles abimizin serverinda tanısmıstık hepsi çok iyi dostlarımdır Fenerbahçeliyim.Profesyonel olarak boks sporuyla uğraşıyorum lol csgo mc falan oynarım hepsini isteyenler eklesin birlikte csgo ve lol de gireriz. :D
Doğrudur . Memnun oldum[DOUBLEPOST=1426283622,1426283549][/DOUBLEPOST]
Hoş Geldin :p Beni forumda çok kişi tanır ProNatrium,'un kurucusu ve başkanı, Mimar, Tam bir incici olarak ben maalesef 15 yaşındayım. (Lanet olası 00) Neyse büyüklerle daha iyi anlaşırım. yaşıtlarımı fazla sevmem çoğu özür dilerim oluyor. Küçükler de zaten kendilerini bir oyuna kaptırmışlar. Sanki trans gibi. Çok yazdım :p Neyse hoş geldin

Kendi taktığım ad : Sörpörönöt
Yaşıtlarınla iyi geçinmeni tavsiye ederim. ALLAH muhafaza . Yaşın benim için önemli değil İster 9 yaşında ol ister 20 birçok dostum var senin yaşlarında. Memnun oldum Hoşbuldum efendim.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hi @MinecraftLove123Love I Like .

Benim Efendim . Hoşbuldum .

Memnun oldum .

Hoşbulduk efendim.

Doğrudur . Memnun oldum[DOUBLEPOST=1426283622,1426283549][/DOUBLEPOST]
Yaşıtlarınla iyi geçinmeni tavsiye ederim. ALLAH muhafaza . Yaşın benim için önemli değil İster 9 yaşında ol ister 20 birçok dostum var senin yaşlarında. Memnun oldum Hoşbuldum efendim.

Öyle olmaya çalışsada hepsi salağın teki -.- LoL oynayıp duruyorlar başka fonksiyonları yok.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bydemir06 çeşitli forumlarda yetki aldım ve en sonunda kendimi bu foruma ait hisettim '' inanmayan varsa Google bydemir06 '' yazıp hakkımda bilgi edinebilirler. Adım metin Yaşım 21 Minecraft Build delisiyim Çok az sayıda minecraft Oynayan kişilerle denk geliyorum '' Tabi ki kız '' Hatta çoğu fake olarak anılıyor :) Senin gibi Kadın Player lar görmek beni mutlu ediyor çünkü Türkiyede Player olarak kadın sayısı az. :) Sizinde buildleriniz iyi ise beraber oynamak isterim :) '' Sebebi Atalarımızın dediği gibi her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır '' sizin bakış açınızdan yararlanmak isterim izlediğim veya takip ettigim diziler ; The Wolking Dead , Driliş Ertuğrul :) '' Alakasız '' , Anime olarak '' NARUTO ve AVATAR '' Diyip geçe bilirim :) Bu arada Bülent Ecevit Üniversitesinde öğrenciyim Aramıza Yeniden hoş geldiniz.. Minecraft ' da Adımını Nyks06 olarak değiştirdim önceden her hangi bir serverde bydemir06 yı gördüyseniz o büyük ihtimalle benimdir :) İyi Forumlar beraber oynamak ister iseniz özelden mesaj atarsanız skype adresimi bıraka bilirim yada siz atarsınız teşekkürler. :)
Memnun oldum efendim . Anime pek sevmem ama sık izlerim. Kadın Oyuncular Artmaktadır mutlaka . ; Ama bir oyunda artmaktadır Çünkü ben Metin 2 Oynayan bir kadın görmüştüm haberlere bile çıkmıştı :D .

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Öyle olmaya çalışsada hepsi salağın teki -.- LoL oynayıp duruyorlar başka fonksiyonları yok.

Ayrıma gidelim, salak olma sebepleri LoL oynamaları mı yoksa başka hiçbir "fonksiyonlarının" olmaması mı?

(LoL oynayan biri olarak bunu açıklığa kavuşturmam lazımdı.)

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ayrıma gidelim, salak olma sebepleri LoL oynamaları mı yoksa başka hiçbir "fonksiyonlarının" olmaması mı?

(LoL oynayan biri olarak bunu açıklığa kavuşturmam lazımdı.)

LoL oyanyabilirler bende eskiden oynuyordum (oynamaya çalıştım) ancak sorun şu başka bir şey konuşmuyorlar. Hayatları oyun[DOUBLEPOST=1426284046,1426283967][/DOUBLEPOST]
Her insan öyle değil ama . Türk Gençliği Öyle diyebiliriz :D , bizler böyleyiz ki bunu sende biliyorsun.

Benim gibi birkaç kişi var (egom yine tavan yaptı) yarısı da kız ayrıca karşıt cinsin sana bakması kadar da kötü bir şey yok kantinden gelirken resmen beni gösleriyle soyuyorlar

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Benim gibi birkaç kişi var (egom yine tavan yaptı) yarısı da kız ayrıca karşıt cinsin sana bakması kadar da kötü bir şey yok kantinden gelirken resmen beni gösleriyle soyuyorlar

Düşünceler ölene kadar çok gömlek değiştirir. Yakında bu durumun böyle olmadığını fark edersin. B)