Merhaba Sen Kimsin?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben nükleer amblemi acayip derecede çok seven, bilgisayarına isim koyup onla konuşan o sırada dubstep dinleyen biriyim işte ._.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aa eylül etiketlemiş beni bende anlatim o zaman
Arkadaşlar adım Berkay 19 yaşındayım çukurova üniversitesi diş hekimliğinde okuyorum @Quardmard yani Eylülle Kaan @Hiracles abimizin serverinda tanısmıstık hepsi çok iyi dostlarımdır Fenerbahçeliyim.Profesyonel olarak boks sporuyla uğraşıyorum lol csgo mc falan oynarım hepsini isteyenler eklesin birlikte csgo ve lol de gireriz. :D
ben beşiktaşlıyım B):lol:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin bir zafı vardır gökçecim , şaka maka bir yandan kimliğimi gizlemem gerekir ne insanlar var dünyada "DEĞİL Mİ YA?" Memnun oldum sayın dostlarım. Hoşgeldin Gökçe'cim . Aslında 17'me Ayak Atmak üzereyim ama , 1 Yıl Daha Beklemem gerekir mesela yaşım 69 Gösterir ama "REAL"'De 16'dır Böyle bir örnek verebiliriz :) Güzel Rüyalar Gökçe'cim Rüyanda ne gördün ? :) .
Oda bana kalsın :D

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AteşNetwork Kurucusu Kaan abi :) ha söyliyem OrtaOnline tekrardan açılacak galiba sonuçta bende ateşnetworktenim. :)
Bide yeni bi sistem ekledi @Schaffer79 fakat siz bilmeyeceksiniz devrimciler bilecek. :)
Kendimi tanıtmam gerekirse: Modlari seven tek takilan hek yüzünden banlanmaktan korkmayan tekkit sunucusu batiran işsiz'in tekiyim Tam bir one piece sevdalisiyim animeleri çok severim ne kadar yalnız takılsamda ateşnwdeyim genellikle sevilmeyen fakat oynan oyunlari oynarim bknz: Allods Online
kaan ateş nw ekibinin dağılmasını istemiyor sende biliyorsundur yinede hatırlatıyım dedim kaanın pc kullanım dışıymış kaan gelene kadar dağılmamanızı istiyor