Mobilya Tek Komut Bloğuyla

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Var olan şeyi değiştirince icat yapmış olmuyorsun ne yazıkki.
Allahım neyi değiştirmişim yaaaaa çıldırcam yemin ediyom bi o videoyu izle bi benim videoyu izle arada zerre benzerlik varmı onu söyle son gel karşıma adam sandalye vs. yapmış ben damacana askılık mikrofon yapmışım bunların neresi benzerlik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Allahım neyi değiştirmişim yaaaaa çıldırcam yemin ediyom bi o videoyu izle bi benim videoyu izle arada zerre benzerlik varmı onu söyle son gel karşıma adam sandalye vs. yapmış ben damacana askılık mikrofon yapmışım bunların neresi benzerlik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tek komuttan birçok komut bloğu yapma sistemini çalmışsın.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Tek komuttan birçok komut bloğu yapma sistemini çalmışsın.
Haydaaa kardeşim onun sistemi farklı benimki farklı şimdi bir komut bloğu işine gelecek olursak evet doğrudur ben tek komut bloğu işini IJAminecraft ın kodlarını inceleyerek öğrendim ama ben bu komutu ellerimle yazdım hatta bundan önceki 2 icadım için programdan destek aldım ama bunu elimle yazdım. Hatta yakında o programla ilgili tutorial yapacağım. Şimdi sen diyosunki tek komut bloğu olayını çaldın peki bende sana şunu diyim yazıyıda sümerler buldu sen niye onlardan çalıyon ???

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Haydaaa kardeşim onun sistemi farklı benimki farklı şimdi bir komut bloğu işine gelecek olursak evet doğrudur ben tek komut bloğu işini IJAminecraft ın kodlarını inceleyerek öğrendim ama ben bu komutu ellerimle yazdım hatta bundan önceki 2 icadım için programdan destek aldım ama bunu elimle yazdım. Hatta yakında o programla ilgili tutorial yapacağım. Şimdi sen diyosunki tek komut bloğu olayını çaldın peki bende sana şunu diyim yazıyıda sümerler buldu sen niye onlardan çalıyon ???
Takma onları boşver.

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mobilyalarıda ArmorStand generator den yapmışsındır. E nerde emek ?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Alıntı dediğim için özür dilerim, haklıymışsın ama ArmorStand Generator'u görünce ben de emeğinin olmadığını düşünüyorum.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Alıntı dediğim için özür dilerim, haklıymışsın ama ArmorStand Generator'u görünce ben de emeğinin olmadığını düşünüyorum.
Valla ister inan ister inanma ben bunu tek komut bloğuna kendim çevirdim yani bunda emeğim var ama sana bunu ispatlamak zorunda değilim. O yüzden sana hehe diyorum.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kimseye tavır yapmıyom aga olay niye bu kadar çığrından çıktı ya ? Sadece benim ahmaklığım yüzünden (diğer nickimle oyuna girdim diye) bi arkadaş bana çamur atmaya çalışıyodu onu belirttim sadece
Çamur atmaya çalışmıyorum durum değerlendirmesi yapıyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok meraklısınız insanların heveslerini kırmaya, anında alıntı falan filan. Kaç kişi daha önce bu video'nun bir benzerinin yabancı biri tarafından yapıldığını biliyordu. Ancak bu video yayınlandıktan sonra hemen araştırıp buldunuz, illa haklı çıkacaksınız ya. Bu da bir nevi reklamdır, ayrıca arkadaş ne güzel eşyaları değiştirerek bizlere Türkçe bir biçimde anlatım yaparak sunmuş. İyi o zaman bundan sonra Türkçeleştirilen tüm haritaların altına alıntı yazın.