- En iyi cevaplar
- 0
Alıntı Yaptığım Kişiden sana ne o____oO zaman git onları kullanSanki fikir benimmişim gibi söyledim.
Alıntı Yaptığım Kişiden sana ne o____oO zaman git onları kullanSanki fikir benimmişim gibi söyledim.
Allah razı olsun tüm konu kişisel mesajlarla doldu.Alıntı Yaptığım Kişiden sana ne o____o
Amin koçum aminAllah razı olsun tüm konu kişisel mesajlarla doldu.
@GameWarrior arkadaşın bu kadar üstüne gitmenin amacı ne ? Yaptıklarıyla böbürlenmemiş bir şey yapmamış ...
Sistemine update gelmiş sanırım hallenmiş gibi cevap veiyorsun da ...Anlamadığın konulara karışma istersen.
Hallenmenin Anlamı Ne Biliyormusun?Yaşından Büyük Laflara Kalkışma Derim.Sistemine update gelmiş sanırım hallenmiş gibi cevap veiyorsun da ...
En azından ben ergenliğimi üstüne basarak belirtmiyorum. O değilde çok merak ediyorum "Yaşımdan Büyük Laflara Kalkışsam" ne olur söyler misin acaba ?[DOUBLEPOST=1426618887,1426618581][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 adet "Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak" adına uyarın olduğunu ve kolay sinirlenen biri olduğumuda katarsak bundan sonra vericeğin cevapları takmayacağım .Hallenmenin Anlamı Ne Biliyormusun?Yaşından Büyük Laflara Kalkışma Derim.
En azından ben ergenliğimi üstüne basarak belirtmiyorum. O değilde çok merak ediyorum "Yaşımdan Büyük Laflara Kalkışsam" ne olur söyler misin acaba ?[DOUBLEPOST=1426618887,1426618581][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 adet "Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak" adına uyarın olduğunu ve kolay sinirlenen biri olduğumuda katarsak bundan sonra vericeğin cevapları takmayacağım .
İlk olarak Loop-player nedir?Loop-Player Loop all players ile seçilen oyuncudur.Daha Doğrusu Tüm Oyuncular dır.Arkadaş Bunlardan Rastgele Birini Seçmiş.
Biraz acemiyimde , kusura bakma %loop-player% bu ne anlama geliyor. rastgele vip mi veriyor ?![]()