[Türkçe] VIP Çekilişleri | Full Otomatik Ve YarıOtomatik Versionlar ! [Skript]

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hallenmenin Anlamı Ne Biliyormusun?Yaşından Büyük Laflara Kalkışma Derim.
En azından ben ergenliğimi üstüne basarak belirtmiyorum. O değilde çok merak ediyorum "Yaşımdan Büyük Laflara Kalkışsam" ne olur söyler misin acaba ?[DOUBLEPOST=1426618887,1426618581][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 adet "Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak" adına uyarın olduğunu ve kolay sinirlenen biri olduğumuda katarsak bundan sonra vericeğin cevapları takmayacağım .

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
En azından ben ergenliğimi üstüne basarak belirtmiyorum. O değilde çok merak ediyorum "Yaşımdan Büyük Laflara Kalkışsam" ne olur söyler misin acaba ?[DOUBLEPOST=1426618887,1426618581][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 adet "Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak" adına uyarın olduğunu ve kolay sinirlenen biri olduğumuda katarsak bundan sonra vericeğin cevapları takmayacağım .

O uyarılar senin adam sandığın salaklardada var

ByFatiH23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript Bölümüne açmalısın[DOUBLEPOST=1426919280,1426766468][/DOUBLEPOST]Başarılı

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Biraz acemiyimde , kusura bakma %loop-player% bu ne anlama geliyor. rastgele vip mi veriyor ? :)
İlk olarak Loop-player nedir?Loop-Player Loop all players ile seçilen oyuncudur.Daha Doğrusu Tüm Oyuncular dır.Arkadaş Bunlardan Rastgele Birini Seçmiş.

Önceden Skript biliyordum Fakat Şuanda Nerdeyse Hepsini Unutmuş durumdayım. @GodofMilker Aşure Reyize Sorabilirsin.