AltayAKSOY
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İşlemci mi ekran kartı mı? Bi screen shot atar mısın?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
İşlemci mi ekran kartı mı? Bi screen shot atar mısın?
Biraz daha asagilarini çeksen 740m kaç derece oluyor? Ayrıca bilgisayarın çok ısınmış. Kasma sebebi bu fanlarina ve termal macununa baktir.
sanırım ısıyı düşürmek konusunda da yardım edebileceğin bir şey yoktur...Kasma tamamen bilgisayarının ısınması ile ilgili. Ayrıca 90 değil de 100 ve üstü çok kritik sıcaklıklardir. Bilgisayar kendini korumak için kapatır kendisini ama olur da kapatmaz ise bilgisayarını kapatıp soğumasını beklemen yada daha serin bir yerde kullanman senin faydana olur.
Bilgisayarı evin daha serin bir yerinde kullanabilme şansın var mı?sanırım ısıyı düşürmek konusunda da yardım edebileceğin bir şey yoktur...
zaten şu an işteyim ve donuyorumBilgisayarı evin daha serin bir yerinde kullanabilme şansın var mı?
Yok sanmam. Sorun bilgisayarda.oyun içi ayarlarda bi sıkıntı olamaz mı? belki sorun ondandır.
hiç dikkat etmedimPeki bir şey soracağım bilgisayar oyun açık değilken de çok mu sıcak? Mesela 50 60 derece oluyor mu?
Birde şunu belirtmek isterim ki en azından benim bilgisayarımda hiçbirşey açık değilken 30 derece olurken Minecraft oynarken sadece 40 derece oluyor.hiç dikkat etmedim[DOUBLEPOST=1426679451,1426679421][/DOUBLEPOST]bi 10 dakka bekleyeyim bakayım kaça kadar düşecek.
hala 90 açık olanlar facebookta 3 sekme idm ve avastBirde şunu belirtmek isterim ki en azından benim bilgisayarımda hiçbirşey açık değilken 30 derece olurken Minecraft oynarken sadece 40 derece oluyor.
Güvenli başlat ile bilgisayarınızı açtığınızda ne kadar ısınıyor?hala 90 açık olanlar facebookta 3 sekme idm ve avast