pc im minecraft kaldırırmı

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha asagilarini çeksen 740m kaç derece oluyor? Ayrıca bilgisayarın çok ısınmış. Kasma sebebi bu fanlarina ve termal macununa baktir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kasma tamamen bilgisayarının ısınması ile ilgili. Ayrıca 90 değil de 100 ve üstü çok kritik sıcaklıklardir. Eğer çok fazla ısınır ise Bilgisayar kendini korumak için kapatır kendisini ama olur da kapatmaz ise bilgisayarını kapatıp soğumasını beklemen yada daha serin bir yerde kullanman senin faydana olur.

AltayAKSOY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kasma tamamen bilgisayarının ısınması ile ilgili. Ayrıca 90 değil de 100 ve üstü çok kritik sıcaklıklardir. Bilgisayar kendini korumak için kapatır kendisini ama olur da kapatmaz ise bilgisayarını kapatıp soğumasını beklemen yada daha serin bir yerde kullanman senin faydana olur.

sanırım ısıyı düşürmek konusunda da yardım edebileceğin bir şey yoktur...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Peki bir şey soracağım bilgisayar oyun açık değilken de çok mu sıcak? Mesela 50 60 derece oluyor mu?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
hiç dikkat etmedim :([DOUBLEPOST=1426679451,1426679421][/DOUBLEPOST]bi 10 dakka bekleyeyim bakayım kaça kadar düşecek.
Birde şunu belirtmek isterim ki en azından benim bilgisayarımda hiçbirşey açık değilken 30 derece olurken Minecraft oynarken sadece 40 derece oluyor.

AltayAKSOY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
güvenli başlatmaya dair hiçbir bilgim yok...
ve iu an intel hd 4600 ekran kartıyla sağlam oynuyorum. fps 40-50 böyle devam ederse hiç kurcalamam oynarım.