Efsane Craft & FactionWars 32 GB RAM & 0 Lag 7/24 & EfsaneCraft.com

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
128 GB ram fekşın bir sunucu için fazla değil mi ? Gereksiz.

Sunucuya bir lafım yok anlatılanlara göre güzel. Ancak haritalar basit olmuş sanki :D

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sıradan bir sunucu, pek bir farklılık görmedim.
Server gerçektende 2012'de açıldı o zamanlar bakmıştım ama biraz daha görev'leri düzenleseniz bu görevler fazla basit @SealCraft 'taki gibi olsaydi? Sürekli görevler mesela Herobrine bunu öldürmüs git onun yerini bul sonra bi görev daha herobrine'nin yerini buldun git öldür onu öldürdün öyle uzun süren görevler yapsaydiniz

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben boyle sw in adim yuzunden giremedim buyuk kucukmus yok ebebin ami
1.8 de UUID ile oyuncu adları kaydedildiği için, büyük küçük harf ile tamamen farklı bir üyelik oluyor
Nish ismiyle üyelik var fakat şuanda nish ismiylede üye olabilirler bu yüzden sunucuya ilk girilen adı kullanarak giriş yapılabilir o adda sadece
yani o isimde zaten bir üye var[DOUBLEPOST=1426845049,1426844973][/DOUBLEPOST]
servere bağlanamadım ?
Sunucu şuanda açık (37.187.171.121) kısa bir bakıma girmişti.[DOUBLEPOST=1426845124][/DOUBLEPOST]
Server gerçektende 2012'de açıldı o zamanlar bakmıştım ama biraz daha görev'leri düzenleseniz bu görevler fazla basit @SealCraft 'taki gibi olsaydi? Sürekli görevler mesela Herobrine bunu öldürmüs git onun yerini bul sonra bi görev daha herobrine'nin yerini buldun git öldür onu öldürdün öyle uzun süren görevler yapsaydiniz
2 Yıldır bu sorulara "yapılacak" diyorum sürekli çözülmesi gereken lag, ram, bug ile ilgili sorunlar yüzünden bayağı bi geciktim :D ama hala yapılacak

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Yıl Bu Server Boş boş durdumu ?
Çok klasik 1 ay önce açılan sunucular daha çabuk gelişiyor sizden Klasik bir sunucu pek farklılık göremedim açıkcası
Ayrıca okadar çok rehberiniz varki ''lan'' dedim 5-6 kere mute yedim. son atanda 10 yıl attı O.o

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Yıl Bu Server Boş boş durdumu ?
Çok klasik 1 ay önce açılan sunucular daha çabuk gelişiyor sizden Klasik bir sunucu pek farklılık göremedim açıkcası
Ayrıca okadar çok rehberiniz varki ''lan'' dedim 5-6 kere mute yedim. son atanda 10 yıl attı O.o
Sunucu ilk açıldığında hamachiydi ve list komutunu dahi bilmiyordum :D yavaş geliştiği doğru ama şuanda en çok oyuncu alan faction sunucu ve survival games, authme yerine kendi pluginlerini ben yazdım hak ettiği oyuncuyu kazanamıyor şuanda

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ilk açıldığında hamachiydi ve list komutunu dahi bilmiyordum :D yavaş geliştiği doğru ama şuanda en çok oyuncu alan faction sunucu ve survival games, authme yerine kendi pluginlerini ben yazdım hak ettiği oyuncuyu kazanamıyor şuanda
Çünkü farklı olan bir şeyi yok :(

only0ne

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server güzel hatta minigames de var.Benim şöyle önerim var.Serveri hub yapın,daha fazla kişi gelir..

CabtanMurad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0