Çok doğruSıradan bir sunucu, pek bir farklılık görmedim.
Sıradan bir sunucu, pek bir farklılık görmedim.
Server gerçektende 2012'de açıldı o zamanlar bakmıştım ama biraz daha görev'leri düzenleseniz bu görevler fazla basit @SealCraft 'taki gibi olsaydi? Sürekli görevler mesela Herobrine bunu öldürmüs git onun yerini bul sonra bi görev daha herobrine'nin yerini buldun git öldür onu öldürdün öyle uzun süren görevler yapsaydinizÇok doğru
1.8 de UUID ile oyuncu adları kaydedildiği için, büyük küçük harf ile tamamen farklı bir üyelik oluyorben boyle sw in adim yuzunden giremedim buyuk kucukmus yok ebebin ami
Sunucu şuanda açık (37.187.171.121) kısa bir bakıma girmişti.[DOUBLEPOST=1426845124][/DOUBLEPOST]servere bağlanamadım ?
2 Yıldır bu sorulara "yapılacak" diyorum sürekli çözülmesi gereken lag, ram, bug ile ilgili sorunlar yüzünden bayağı bi geciktimServer gerçektende 2012'de açıldı o zamanlar bakmıştım ama biraz daha görev'leri düzenleseniz bu görevler fazla basit @SealCraft 'taki gibi olsaydi? Sürekli görevler mesela Herobrine bunu öldürmüs git onun yerini bul sonra bi görev daha herobrine'nin yerini buldun git öldür onu öldürdün öyle uzun süren görevler yapsaydiniz
Sunucu ilk açıldığında hamachiydi ve list komutunu dahi bilmiyordum2 Yıl Bu Server Boş boş durdumu ?
Çok klasik 1 ay önce açılan sunucular daha çabuk gelişiyor sizden Klasik bir sunucu pek farklılık göremedim açıkcası
Ayrıca okadar çok rehberiniz varki ''lan'' dedim 5-6 kere mute yedim. son atanda 10 yıl attı O.o
Çünkü farklı olan bir şeyi yokSunucu ilk açıldığında hamachiydi ve list komutunu dahi bilmiyordumyavaş geliştiği doğru ama şuanda en çok oyuncu alan faction sunucu ve survival games, authme yerine kendi pluginlerini ben yazdım hak ettiği oyuncuyu kazanamıyor şuanda
Katılıyorum //set 42,89,159:4,159:5 ile yapılmışa benziyor sanki! Hammaddeye bakarsanız görürsünüz.Sıradan bir sunucu, pek bir farklılık görmedim.
Senin yaptığın serveride gördük omu iyi bumu sen susSıradan bir sunucu, pek bir farklılık görmedim.
Bence o iyi. Herkese göre değişir.Senin yaptığın serveride gördük omu iyi bumu sen sus
Kardesim benim yaptigim reklam sayilmaz zaten en ustde onun reklami var altda bu sw nin zaten bu sw ya baakn her eks once ona bakmistirBir de reklam yapıyorsunuz utanmadan* .-.
"Her kes .....craft koşsun" Daha ne olsun ?Kardesim benim yaptigim reklam sayilmaz zaten en ustde onun reklami var altda bu sw nin zaten bu sw ya baakn her eks once ona bakmistir
"Her kes candycraft koşsun" Daha ne olsun ?