[Skript] Genel Skript v1.1 | Tamamen ayarlanabilen ram dostu skript !

Skript iyi mi ?

• Kullanılan toplam oy
    33

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Versiyon 1.1 çıktı.
Eklenenler:
+ Skript açılışı ve kapanışı artık daha hızlı.
+ /t komudu ile özel mesaj. (/tell ve /msg komutlarına karışılmadı. Bu komutlar halen eski işlevlerini yerine getiriyor.)
+ Birkaç görünüş düzeltmeleri.
+ Birkaç kod düzeltmeleri.
+ Reklam panosu.
+ Dosya boyutu küçültüldü.
+ Oyuna op olanlar girince eğer güncelleme kontrolü ve kişiye güncelse mesaj gönder ayarı evet ise oyuncuya mesaj gönderiyor.

Ayrıca sitede de düzenlemeler oldu:
+ Görüntülenme sayısı eklendi.
+ Diğer versiyonlar bölümü eklendi.
- Sitenin açılış hızı yavaşladı.

Diğer:
- Virustotal güncellenmedi.

Şu hata(lar) bilinmektedir:
Sohbet mesaj ön eki ve sohbet yazı rengi hatası bulunmaktadır. (Yeni sürümde düzeltilmesi düşünülüyor.)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
RAM Dostu olmaz bu benden söylemesi :( Essentials varken bunu kullanmak saçma alınma da ._. Ha ekstra özelliklerini çekmek isteyenler olabilir ._.

NoPermissions

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Aslında çok saçma, zaten Essentials'tan türkçeleştirebiliyoruz. Çok gereksiz bir Skript. Bunun yerine WorldGuard Skripti yaparsan iyi olur. Essentials'ın mesajlarını değilde, WorldGuard'ın mesajlarının yerine yazsın. Ama bu işlevlerin hepsi sadece Skript'e ait yani Essentials gerek duymayan bir Skript ise muhteşem!

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Aslında çok saçma, zaten Essentials'tan türkçeleştirebiliyoruz. Çok gereksiz bir Skript. Bunun yerine WorldGuard Skripti yaparsan iyi olur. Essentials'ın mesajlarını değilde, WorldGuard'ın mesajlarının yerine yazsın. Ama bu işlevlerin hepsi sadece Skript'e ait yani Essentials gerek duymayan bir Skript ise muhteşem!
Essentials gerek duymuyor ama groupmanager gerek duyuyor. EssentialsGroupmanager kullanıyorum ben ama diğer groupmanagerlara uygun olarak tasarlandı. (Umarım.)

Ve sadece essentials olmucak adı üstünde genel skript. şu an ne istersem ekleyebilirim. Minigame gelecek yeni versiyonda.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Essentials gerek duymuyor ama groupmanager gerek duyuyor. EssentialsGroupmanager kullanıyorum ben ama diğer groupmanagerlara uygun olarak tasarlandı. (Umarım.)

Ve sadece essentials olmucak adı üstünde genel skript. şu an ne istersem ekleyebilirim. Minigame gelecek yeni versiyonda.
Sizin Tasarımı Kodlamaya Başladım :(

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak ettim. Şu sitende UTF-8 ile yapıyoruz evet ama nasıl kaydedeceğimizi anlatmamışsın :D W*F