Şifreleme Dili Çözme Yarışı

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Her "WXX" tek harfi mi temsil ediyor ?
Nasıl desem, neyse ipucu vereceğim öbür türlü kimse yapamayacak.
W01 = A
W05 = E
Arkadaşlar Türkçe karakterler yok alfabe sırasına göre gidiyor fakat çok uzun bir şey yazmıyor orada hani o gördüğünüz yazılardan Türkçe yapılınca 2 cümle falan çıkıyor. WXX tek bir harfi temsil etmiyor, tek bir harfi oluşturan 5 harften birini gösteriyor.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
W01 = A
W05 = E
Arkadaşlar Türkçe karakterler yok alfabe sırasına göre gidiyor fakat çok uzun bir şey yazmıyor orada hani o gördüğünüz yazılardan Türkçe yapılınca 2 cümle falan çıkıyor. WXX tek bir harfi temsil etmiyor, tek bir harfi oluşturan 5 harften birini gösteriyor.
Demesen ben çözmüştüm yan sekmeden alfabeyi açıp hızlıca yazıp mesaj atacaktım geç kaldım :( Bu arada 2 3 haftadır foruma giremedim :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Demesen ben çözmüştüm yan sekmeden alfabeyi açıp hızlıca yazıp mesaj atacaktım geç kaldım :( Bu arada 2 3 haftadır foruma giremedim :(
Cevabı vermedim ki, şifrelemenin basit bir kısmını anlattım sadece. Demiştim ya iki katmanlı diye, 2. katman zaten acemi arkadaşlar için asıl olay 1. katmanda. 2. katman aşılsa bile ben ilk katmanın aşılabileceğini sanmıyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
W01 = A
W05 = E
Tek harfi oluşturan 5 harften biri nasıl oluyor :/

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakterler yok hata yapıyorsun :D

Bu 5 harf belirli bir sıra ile dizildiğinde bir harfe denk geliyor.
Yani burdan rasgele harfleri çözüp beşli beşli ayırıp ordan birer harf seçip bilemediğim kadar kombinasyonu olabilecek doğru bir cevap mı bulacaz?
ilk üç satırı hallettim