Geleyepehele
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
a = ?
b = ?
ab = ?
bunları ver çözeyim
b = ?
ab = ?
bunları ver çözeyim
Yalnız denklem çözmüyoruz *-*a = ?
b = ?
ab = ?
bunları ver çözeyim
Bunu bulanı tebrike ederim mi yazıyor yoksa ?O verdiğim kodları eğer Türkçe'ye çevirebilirseniz içinde "kırk dokuz" gibi yazılmış bir kelime var tebrik ederim falan yazıyor içinde bakalım kimler bulabilecek![]()
yöntemi anlayamadım onu çıkarmaya çalışıyorum vercekmisinYalnız denklem çözmüyoruz *-*
Öyle şeyler yazıyor yanında bir kod var işte onu konuya atın kazanmış olacaksınız.Bunu bulanı tebrike ederim mi yazıyor yoksa ?
Yalnız a veya b diye bir bilinmeyende yok ki :Vyöntemi anlayamadım onu çıkarmaya çalışıyorum vercekmisin![]()
Her "WXX" tek harfi mi temsil ediyor ?O verdiğim kodları eğer Türkçe'ye çevirebilirseniz içinde "kırk dokuz" gibi yazılmış bir kelime var tebrik ederim falan yazıyor içinde bakalım kimler bulabilecek![]()
harfleri şifrelemeni istedimÖyle şeyler yazıyor yanında bir kod var işte onu konuya atın kazanmış olacaksınız.
Yalnız a veya b diye bir bilinmeyende yok ki :V
Nasıl desem, neyse ipucu vereceğim öbür türlü kimse yapamayacak.Her "WXX" tek harfi mi temsil ediyor ?
Demesen ben çözmüştüm yan sekmeden alfabeyi açıp hızlıca yazıp mesaj atacaktım geç kaldımNasıl desem, neyse ipucu vereceğim öbür türlü kimse yapamayacak.
W01 = A
W05 = E
Arkadaşlar Türkçe karakterler yok alfabe sırasına göre gidiyor fakat çok uzun bir şey yazmıyor orada hani o gördüğünüz yazılardan Türkçe yapılınca 2 cümle falan çıkıyor. WXX tek bir harfi temsil etmiyor, tek bir harfi oluşturan 5 harften birini gösteriyor.
Cevabı vermedim ki, şifrelemenin basit bir kısmını anlattım sadece. Demiştim ya iki katmanlı diye, 2. katman zaten acemi arkadaşlar için asıl olay 1. katmanda. 2. katman aşılsa bile ben ilk katmanın aşılabileceğini sanmıyorum.Demesen ben çözmüştüm yan sekmeden alfabeyi açıp hızlıca yazıp mesaj atacaktım geç kaldımBu arada 2 3 haftadır foruma giremedim
![]()
o zaman niye uğraştırıyon beni nomıssız vicdonsızCevabı vermedim ki, şifrelemenin basit bir kısmını anlattım sadece. Demiştim ya iki katmanlı diye, 2. katman zaten acemi arkadaşlar için asıl olay 1. katmanda. 2. katman aşılsa bile ben ilk katmanın aşılabileceğini sanmıyorum.
Tek harfi oluşturan 5 harften biri nasıl oluyor :/Nasıl desem, neyse ipucu vereceğim öbür türlü kimse yapamayacak.
W01 = A
W05 = E
Arkadaşlar Türkçe karakterler yok alfabe sırasına göre gidiyor fakat çok uzun bir şey yazmıyor orada hani o gördüğünüz yazılardan Türkçe yapılınca 2 cümle falan çıkıyor. WXX tek bir harfi temsil etmiyor, tek bir harfi oluşturan 5 harften birini gösteriyor.
Türkçe karakterler yok hata yapıyorsuno zaman niye uğraştırıyon beni nomıssız vicdonsız
![]()
Bu 5 harf belirli bir sıra ile dizildiğinde bir harfe denk geliyor.Tek harfi oluşturan 5 harften biri nasıl oluyor :/
şifreni çözeninde çözmeye çalışanında a** boşuna uğraştıkTürkçe karakterler yok hata yapıyorsun
Bu 5 harf belirli bir sıra ile dizildiğinde bir harfe denk geliyor.
Yani burdan rasgele harfleri çözüp beşli beşli ayırıp ordan birer harf seçip bilemediğim kadar kombinasyonu olabilecek doğru bir cevap mı bulacaz?Türkçe karakterler yok hata yapıyorsun
Bu 5 harf belirli bir sıra ile dizildiğinde bir harfe denk geliyor.