Aynen öyleYani burdan rasgele harfleri çözüp beşli beşli ayırıp ordan birer harf seçip bilemediğim kadar kombinasyonu olabilecek doğru bir cevap mı bulacaz?
ilk üç satırı hallettim
Aynen öyleYani burdan rasgele harfleri çözüp beşli beşli ayırıp ordan birer harf seçip bilemediğim kadar kombinasyonu olabilecek doğru bir cevap mı bulacaz?
ilk üç satırı hallettim
Peh ben de program yazıp da deniyordum :/Aynen öyle![]()
Bir program yazmak için algoritmayı bilmen lazım yoksa pek verimli sonuç alamazsın, belki tüm kombinasyonları deneyebilirsin ki kodlamanın pek kolay olacağını zannetmiyorumPeh ben de program yazıp da deniyordum :/
Hiç olmazsa Wxx leri çözdürebiliriz belki o bile vakit kazandırır (4. satır da bitti)Bir program yazmak için algoritmayı bilmen lazım yoksa pek verimli sonuç alamazsın, belki tüm kombinasyonları deneyebilirsin ki kodlamanın pek kolay olacağını zannetmiyorum![]()
DUR Bİ DK[DOUBLEPOST=1426890022,1426889982][/DOUBLEPOST]Neyse, iyi akşamlar acele etmeyin çok yarın 20:00'a kadar süre var, 19:00'a kadar çözen çıkmazsa bir ipucu daha vereceğim![]()
Yok sadece sayıları harflere çevirmek için kullanıyorum :/Bir program yazmak için algoritmayı bilmen lazım yoksa pek verimli sonuç alamazsın, belki tüm kombinasyonları deneyebilirsin ki kodlamanın pek kolay olacağını zannetmiyorum![]()
Bitince oluşan cümle de Türkçeyse ben şimdiden ilk 5 satırı çözmeye başladım.Aynen öyle![]()
2 cümle çıkıyor topu topu bunlardan,çıkan cümleler türçe son mesajıma bak doğru gidiyormuyum ?Bitince oluşan cümle de Türkçeyse ben şimdiden ilk 5 satırı çözmeye başladım.
Belki ikimizde yanlış yapıyoruz2 cümle çıkıyor topu topu bunlardan,çıkan cümleler türçe son mesajıma bak doğru gidiyormuyum ?
tüm metni çevirdim,şifreyi arıyorumBelki ikimizde yanlış yapıyoruz
Belki de ikimizde doğru yapıyoruz ama ben daha öndeyim![]()
Yoksa yanlış yapan ben miyim o_O[DOUBLEPOST=1426891032,1426890710][/DOUBLEPOST]ilk satır;Belki ikimizde yanlış yapıyoruz
Belki de ikimizde doğru yapıyoruz ama ben daha öndeyim![]()
IENAWYoksa yanlış yapan ben miyim o_O[DOUBLEPOST=1426891032,1426890710][/DOUBLEPOST]ilk satır;
ienaz
zzabi
rumam
vayca
rumam
ikinci satır;
olabi
rumam
ramel
kmvil
iyoru
üçüncü satır;
amiyo
vayca
iyoru
amiyo
vayca
![]()
Aynen en zor kısmı şimdi.tüm metni çevirdim,şifreyi arıyorum![]()
bulduklarımızı karşılaştırak bareAynen en zor kısmı şimdi.