Olympos Faction Basit Spawn v1.0

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar herkes e bugün geçen diğer konumda dediğim gibi tatlı basit faction map yaptım sizlerle buluşturmak istiyoruz.Kendi Sunucumuzda ise yine bizlerde bu map i kullanıyoruz orjinal map sunucu adı ( SelfTurkey ) şimdi size Faction spawn Da neler var anlatayım.

- Marketler part part ' a ayrılarak Spawn daha çok kullanışlı hale getirildi.

ChestShop Plugini ile Martket Tabelaları yazılı.

İstek şikayet hazır.

Şimdilik Schemacit olarak paylaşacağım tamamen bitişinde world olarak paylaşacağım.

AntiVirüs Total;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İNDİR
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok minik ve basit.Kötü, Olympos lobi daha güzeldi bence :D

Ne yazıkki kullanış bakımından bayağı iyi :D ama lobi ile kıyaslarsak bende ona iyi derim :D Ama genelde Faction map aranıyordu bende küçük bir çalışma yapayım dedim :D

Güzel bnce :D
Survival serverler için spawn çalışmalrın warmı??

Survival içinde tabi ki çalışmalarım var skype adresim ; demirseyf06 ekle belki işine yarayacak map vardır :D

ByFatiH23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne yazıkki kullanış bakımından bayağı iyi :D ama lobi ile kıyaslarsak bende ona iyi derim :D Ama genelde Faction map aranıyordu bende küçük bir çalışma yapayım dedim :D

Survival içinde tabi ki çalışmalarım var skype adresim ; demirseyf06 ekle belki işine yarayacak map vardır :D
tmm survival sunucum için inşallah güzel bir spawnın wardır :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1427051510,1427024763][/DOUBLEPOST]teşekkürler.[DOUBLEPOST=1427198753][/DOUBLEPOST]Güncellendi.