MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır ikinci şifre olmadan üçüncüyü bulman çok zor zaten3. şifre : ????CS?O P???İ
benden bu kadar
Hayır ikinci şifre olmadan üçüncüyü bulman çok zor zaten3. şifre : ????CS?O P???İ
benden bu kadar
Bunlar devir eden sistemli şifreler. Her 3 harfin bölmesi bir devirlenme oluyo. Her devir ise aynı değil. Yani cümlelere göre rastgele olabilir. Ama sistemi var.yeterli ipucu yok.
ayrıca belirli bir sistemde değil rastgele şifreleme var
Hayır. Mesela bir sistemde c harfi verilir c dan 2 önceki, 2 sonraki ve 3 sonrakini koyarak aef şifresi oluşturulBunlar devir eden sistemli şifreler. Her 3 harfin bölmesi bir devirlenme oluyo. Her devir ise aynı değil. Yani cümlelere göre rastgele olabilir. Ama sistemi var.
Random Gülmek by ByNovemASDASD234EASCSDFSF543564AZSX6C4A6S43456DEFZSXCZASZAZAACXCVR543W5ED46ZXC6
Bulana Sonoyuncuda Opluk.
Creativede mi istersin yoksa Hunger games demi?Random Gülmek by ByNovem
Gerek Yok.Creativede mi istersin yoksa Hunger games demi?
Sen çok inanmak.Gerek Yok.
Ben O Yüzden Gerek Yok Demek.Sen çok inanmak.
Sen iyi bilmek beni sevmek ben seni.Ben O Yüzden Gerek Yok Demek.
Ben Seni Sevmek.Sen Güzel Build Yapmak.Acaba Sen İyi Olmak Modern build?Sen iyi bilmek beni sevmek ben seni.
Olay şöyle. 3 harfin birleşimi her zaman aynı sayıya denk gelmiyor. Bunun bir sistemi var mesela ww2 3 şifrede de aynı olmak zorunda değil. Ama gelen sayıya göre bir listesi var. Mesela bww bir harfi belirtirse yanına 2 yazıldığında ww b den ayrılır. Ww bir liste olur ve sayısı ise o listedeki yerdir. Anlatamadım ama neyse. Gece yazarım...[DOUBLEPOST=1427150861,1427054535][/DOUBLEPOST]1) 1 adam varmış ölmüşHayır. Mesela bir sistemde c harfi verilir c dan 2 önceki, 2 sonraki ve 3 sonrakini koyarak aef şifresi oluşturul
ama senin şifremde ww2 = 1 oluyor. Bunun bir sistemi yok.
Gerçekten çıkıyor. Bakarsan oradaki çoğu yazılar aynı. Hadi ya size verdim birinin cevabını. Her 3 harfte bir şifre çıkıyor dedim. Neyini bulamadınızSalladın mı yoksa ortaya bir şey çıkıyor mu ?![]()