Telefon tercihi konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yav size telefon önerin diyorum koca firmanın ismini yazıyorsunuz nerede mantık?
T50 ya da zenfone 5. En uygun fiyatli. En uygun boya, agirliga ve yapiya sahip. T50 oyun performansi fiyatina gore cok iyi. Zenfone 5 toptan iyi zaten. Eh o fiyatlara 3 marka daha var ama istemedigini belirtmissin o yuzden bunlari sec :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
T50 ya da zenfone 5. En uygun fiyatli. En uygun boya, agirliga ve yapiya sahip. T50 oyun performansi fiyatina gore cok iyi. Zenfone 5 toptan iyi zaten. Eh o fiyatlara 3 marka daha var ama istemedigini belirtmissin o yuzden bunlari sec :(
Zenfone 5'te karar kıldım gibi. Diğer 3 seçenek nedir?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Victor U2 almanı öneririm. Alman şirketi. Önceden sadece oyun bilgisayarları üretiyorlardı, şimdi telefon da üretmeye başlamışlar.
8 Çekirdek 1.7 GHz işlemcisi var, 2GB RAM, 16GB Disk. Ekran kartını hatırlamıyorum.
Kamerası 13MP ve ön kamerası 5MP ama kameranın lensi kötü gibi geldi bana. Sanki biraz fazla parazit yapıyor. Yinede programlarla giderilebilir parazitler. Onun dışında 3100 miliamper bataryası var. Şarj uzun süre dayanıyor. Oyunlarda vb. kasmıyor. Bende yeni aldım, başta tereddüt etmiştim ama hoşuma gitti güzel bence. 5.5 inç ekran. Dokunmatiğide gayet iyi algılıyor. Bende önceden LG P920 Optimus 3D vardı ondan kamerası dışında her konuda daha iyi bence.
Piksel derinliğini araştırmadım açıkçası o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Birebir değişim garantisi veriyorlar. Diyelim telefonuna bir şey oldu, tamire değil değişime verebiliyorsun istersen. Ayrıca müşteri ile iletişimleride çok iyi. Her sorunla ilgileniyorlar.

Merak ettiğin bir şey varsa sor ben cevaplarım bende yeni aldım telefonu.
Sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.