Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
HTC
Sormazlar. Onu kontrol ettilerse senin kisisel bilgilerini de gormusler demektir. Hal mahrumiyetinden dava acar para bile kazanirsinNasıl sildin bizim uygulamalarımızı diye sormazlar mı adama serviste?
Yav size telefon önerin diyorum koca firmanın ismini yazıyorsunuz nerede mantık?
T50 ya da zenfone 5. En uygun fiyatli. En uygun boya, agirliga ve yapiya sahip. T50 oyun performansi fiyatina gore cok iyi. Zenfone 5 toptan iyi zaten. Eh o fiyatlara 3 marka daha var ama istemedigini belirtmissin o yuzden bunlari secYav size telefon önerin diyorum koca firmanın ismini yazıyorsunuz nerede mantık?
T50 ya da zenfone 5. En uygun fiyatli. En uygun boya, agirliga ve yapiya sahip. T50 oyun performansi fiyatina gore cok iyi. Zenfone 5 toptan iyi zaten. Eh o fiyatlara 3 marka daha var ama istemedigini belirtmissin o yuzden bunlari sec![]()
Zenfone 5'te karar kıldım gibi. Diğer 3 seçenek nedir?T50 ya da zenfone 5. En uygun fiyatli. En uygun boya, agirliga ve yapiya sahip. T50 oyun performansi fiyatina gore cok iyi. Zenfone 5 toptan iyi zaten. Eh o fiyatlara 3 marka daha var ama istemedigini belirtmissin o yuzden bunlari sec![]()
General mobile, samsung, lgZenfone 5'te karar kıldım gibi. Diğer 3 seçenek nedir?
Ben de zenfone 5 alicam* qharismha qadir :/Zenfone 5 al QHaRiZMa QeReM
Model önerin yok muGeneral mobile, samsung, lg![]()
Diskavriyi sat zenfon alBen de zenfone 5 alicam* qharismha qadir :/
yok cunku 3 markayi da sevmiyorumModel önerin yok mu![]()
Her yere saçma mesajlar atmaktan vazgeç. S5'in 700 TL olduğunu sanman çok şekil.<31 GLAXSY S5 AL <31
Daha iyi okuyup yazarsanız sevinirim. Büyük ekran istemiyorum.[DOUBLEPOST=1427139481,1427139245][/DOUBLEPOST]Zenfone 6
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GM fena değil aslında. LG'yi çok severim zaten. Ama Samsung gerçekten para tuzağı.yok cunku 3 markayi da sevmiyorum![]()