#Olympos Build # Skyblock Map

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
taner bana gelmişti zeon için harita yaparmısın diye zamanım yk diye reddetmiştim :C
ne alacaksın karşılığında merak ettim zelden yazarmısın

Unicom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çalışmalar Oldukça Başarılı. Fakat Schematic Olmadığını Nasıl İspatlayabilirsin ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Daha fazla kompleksliğe ihtiyacı var. Parçacık girintilerini artırın. Dağınıklık efekti verirken bile düzenli verin. Fikir olarak güzel ama fazla dağıtılarak verilmiş. Biraz daha dikkat ederseniz daha güzel bir şey çıkacaktır.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Valla ben o çakılları oraya .//brush cylinder ile koydugunu düşünüyorum.Yine beğenmedim :S

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben o çakılları oraya .//brush cylinder ile koydugunu düşünüyorum.Yine beğenmedim :S
Teşekkürler de elle koyuldular kardeşim sana zorla inan demiyorum zaten fark etmez. Beni tanıyanlar tanır sen inanmasan fazlada zoruma gitmez ama hangi komutu nerede kullandıgımızı yazdık konuyu incelemeden yorum yapıyorsun ve beğenmeme sebebin çakıllar mı ?

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyblock temasına uygun bulmadım ama kule dışında başarılı bir build olmuş. Skyblock spawnı böyle olucaksa bir ada görüntüsünde olmalı ki insanlar minigame serverında hissetmesin. Ama 8/10 eder acemi buildler arasında(Acemi değilsen 5/10)