Camı Koyduktan Sonra Nasıl Geri Alabilirim?

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi bir camı herhangi bir yere koyduktan sonra kırınca geri alınmıyor, geri almanın bir yolu yokmu?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alamazsın. Bir yolu yok.
Ama camı kırdığında parcacıkları düşse onu fırında tekrar ısıtıp eski haline getirseydin hoş olabilirdi :3

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama olması gerekiyordu camı kırıp almak, benim kuzenim bana bir şekilde kırarak aldığını söylemişti, mod vb şeyler kullanmaz o, orjinal oynuyor. Nasıl yaptığınıda hatırlamıyor

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin yüklemiştirler.
ben yaptığımda olmuyodu aynı serverdaydık[DOUBLEPOST=1427219007,1427218820][/DOUBLEPOST]Konuyla hiç alakası yok ama sormadan edemedim, bazıları envanteri açınca sağda bütün itemleri ve blokları içeren bir rehber çıkıyordu, o hangi mod?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alamazsın. Bir yolu yok.
Ama camı kırdığında parcacıkları düşse onu fırında tekrar ısıtıp eski haline getirseydin hoş olabilirdi :3
Yanlış!! Alabilirsin. Bir büyü vardı. Silk Touch diye. Onu basıp kırarsan geri alabilirsin diye biliyorum.[DOUBLEPOST=1427219172,1427219138][/DOUBLEPOST]
ben yaptığımda olmuyodu aynı serverdaydık[DOUBLEPOST=1427219007,1427218820][/DOUBLEPOST]Konuyla hiç alakası yok ama sormadan edemedim, bazıları envanteri açınca sağda bütün itemleri ve blokları içeren bir rehber çıkıyordu, o hangi mod?
NEİ = Not Enough İtems modu :)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

TooManyItems ve ya NotEnoguhItems