bencede çok iyi, yada altında olduğu gibi çalışma masasında yapsaydık, gerçekten güzel olurduAlamazsın. Bir yolu yok.
Ama camı kırdığında parcacıkları düşse onu fırında tekrar ısıtıp eski haline getirseydin hoş olabilirdi :3
Bildiğime göre ticket atıp oyuna yeni sürümde ne gelmesini istediğini ayrıntılı detaylı şekilde yazarsan %47 yapıyorlar.bencede çok iyi, yada altında olduğu gibi çalışma masasında yapsaydık, gerçekten güzel olurdu
İpeksi dokunuş çok koyu bir item olduğu için söylemedimVar, ipeksi dokunuş kullanabilirsin.
Diyorum ya dostum "ipeksi dokunuş"Ama olması gerekiyordu camı kırıp almak, benim kuzenim bana bir şekilde kırarak aldığını söylemişti, mod vb şeyler kullanmaz o, orjinal oynuyor. Nasıl yaptığınıda hatırlamıyor
Hayır, multiplayer survival serverında yapmıştı, ama hiç enchli itemi yoktu çünkü servera yeni başlamıştık, olsa bana söylerdi zatenDiyorum ya dostum "ipeksi dokunuş"
Ozaman benim teorim doğru. Öyle bir yolu yokHayır, multiplayer survival serverında yapmıştı, ama hiç enchli itemi yoktu çünkü servera yeni başlamıştık, olsa bana söylerdi zaten
senin teorin ne?Ozaman benim teorim doğru. Öyle bir yolu yok![]()
Plugin yüklemiştirler.Hayır, multiplayer survival serverında yapmıştı, ama hiç enchli itemi yoktu çünkü servera yeni başlamıştık, olsa bana söylerdi zaten
ben yaptığımda olmuyodu aynı serverdaydık[DOUBLEPOST=1427219007,1427218820][/DOUBLEPOST]Konuyla hiç alakası yok ama sormadan edemedim, bazıları envanteri açınca sağda bütün itemleri ve blokları içeren bir rehber çıkıyordu, o hangi mod?Plugin yüklemiştirler.
Yanlış!! Alabilirsin. Bir büyü vardı. Silk Touch diye. Onu basıp kırarsan geri alabilirsin diye biliyorum.[DOUBLEPOST=1427219172,1427219138][/DOUBLEPOST]Alamazsın. Bir yolu yok.
Ama camı kırdığında parcacıkları düşse onu fırında tekrar ısıtıp eski haline getirseydin hoş olabilirdi :3
NEİ = Not Enough İtems moduben yaptığımda olmuyodu aynı serverdaydık[DOUBLEPOST=1427219007,1427218820][/DOUBLEPOST]Konuyla hiç alakası yok ama sormadan edemedim, bazıları envanteri açınca sağda bütün itemleri ve blokları içeren bir rehber çıkıyordu, o hangi mod?
ben yaptığımda olmuyodu aynı serverdaydık[DOUBLEPOST=1427219007,1427218820][/DOUBLEPOST]Konuyla hiç alakası yok ama sormadan edemedim, bazıları envanteri açınca sağda bütün itemleri ve blokları içeren bir rehber çıkıyordu, o hangi mod?