- En iyi cevaplar
- 0
Derdinin build olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Gerçek dünya gibi karışık evler. Şehirde çok nadirdir birbirine uyumlu güzel mimari. Çok istiyorsanız mucosoft devleti sunucusuna gidin inşaat için izin alın güzel buildi siz yapın..
Ben ne diyorum?[DOUBLEPOST=1427228405,1427227278][/DOUBLEPOST]
GG(good game) yabancılarda oyun bittiğinde kimsenin birbirine çirkeflik yapmaması için söylenen bir laftır.
Bizim Türkler herzamanki gibi özentiliklerini ortaya koyup GG demeye başladılar.Asıl komik yanı laf çıktıktan 6 ay sonra bile Türkler'in %80'inin bu lafı 'goyduk gidiyoz' olarak bilmesidir.
Her ne kadar egoist olduğun için seni sevmesem de, burada hakkını teslim edeceğim. Ne demişler? "Yiğidi öldür ama hakkını yeme."
Yurdum insanı maalesef böyle. İşine geldiği gibi yorumluyor çoğu şeyi. Özenti bir milletiz ve her şeyi kendi istediğimiz gibi yorumluyoruz. Her şeyden önemlisi, bu şekilde konuşarak kendi dilimizi her yönden çiğniyoruz. Birincisi, dilimize yabancı laflar sokuyoruz. İkincisi de... Doğrusu "Koyduk gidiyoruz" olmasına rağmen, kısaltmanın açılımının "Goyduk gidiyoz" olmasıdır. Yani, dilimize iki kere zarar vermiş oluyoruz. Anlayacağın, özentilik yaptığımız gibi; dilimizi de bozuyoruz. Sonumuzu iyi görmüyorum.
Bunu akıllı npc ler ekleyen modlar ile kullanmak güzel olur.
Custom NPC's gibi mi?
Utanmana gerek yok gerçekleri konuşuyoruz
O kadar da değil. "Parazit" ne yahu
Hadi bana örnek ver,bir de sevdiğin ülkeden örnekler ver.
Onun adına ben söylüyorum: Japonya. Adamlar çalışıyor ve her şeyi buluyor. Bizden de toplum olarak öndeler. Çalışkanlar. Biz Türkler ise tembeliz maalesef. Sonuç: Bir düzgün icadımız yok.