#Olympos Build # Skyblock Map

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
justsas foruma yeni gelmişsin tartışma çıkararak bi yerlere gelebileceğini sanma.itliğin luzumu yok edepli ol
@bydemir06 beğendim elinize sağlık
Bi zamanlar JusticeWhip vardı bildin mi :D[DOUBLEPOST=1427284485,1427284242][/DOUBLEPOST]
justsas foruma yeni gelmişsin tartışma çıkararak bi yerlere gelebileceğini sanma.itliğin luzumu yok edepli ol
@bydemir06 beğendim elinize sağlık
Ünlü olma çabalari lütfen o may got :S Pls lütfen aman tanrim :S

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Bi zamanlar JusticeWhip vardı bildin mi :D[DOUBLEPOST=1427284485,1427284242][/DOUBLEPOST]
Ünlü olma çabalari lütfen o may got :S Pls lütfen aman tanrim :S
konuşma tarzından sen oldugunu tahmin etmiştim niyazi...[DOUBLEPOST=1427284991][/DOUBLEPOST]
konuşma tarzından sen oldugunu tahmin etmiştim niyazi...
her yeni hesap açtıgında yaptıgın gibi o küçük beyninle post kasmak için düşüncesizce konulara dalıyorsun...aferim herkes kendine yakışanı yapar mert

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuşma tarzından sen oldugunu tahmin etmiştim niyazi...[DOUBLEPOST=1427284991][/DOUBLEPOST]
her yeni hesap açtıgında yaptıgın gibi o küçük beyninle post kasmak için düşüncesizce konulara dalıyorsun...aferim herkes kendine yakışanı yapar mert

bu bey eski moderatörümüz JusticeWhips'mi oluyor ?

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abdullah bence haddini aşıyorsun gibime geliyorda dur bakalım...