Doğru Ben 18 Yasında Bir *****im
Doğru söze ne denir?
Al işte.
"Lafa gelince rüzgar gibi eser, icraate gelince pamuk şeker." dediğimiz tip buymuş demek ki.
Olm telefondna arada konusak bi yeri felan
Hani kontörün yoktu? Akşam vakti gidip kontör mü yükledin? Yoksa kontör transferi mi yaptın?
İnanmıyosan gel telfonla ara bulusalım ? İstanbul Kartal'da
Biz ne "yaşı büyük" insanlar gördük, gül gül öldük.
İstersen 30-40 yaşında ol. Fark etmez. Sonuçta "Akıl yaşta değil, baştadır." diye bir atasözümüz var. Yaşı büyük olup da akıl yaşı küçük olan, adamlığın ne olduğunu öğrenmeden nedensiz yere herkese sataşan çok insan gördüm ben. Şu anda senin yaptığın da bu.
İnsanlara nedensiz iftira attığının da farkındasındır umarım. Adamlık böyle olmuyor. Haksız olmana rağmen zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun ve uzaktan adamlık taslamaya devam ediyorsun. İnsanlar burada konuşurken herkese laf etme hakkın yok!!! Kendini nimetten zannediyorsun bir de. Burada gereksizce davranışlar yapıyorsun ve kendi aralarında sohbet eden insanlara sataşıyorsun. Bu da senin seviyeni, kişiliğini ve akıl yaşını gösterir. Tabi ilk ikisi sende varsa!
Unutma, insanlar ikiye ayrılır: Su kadar aziz olanlar ve su kadar ucuz olanlar. Senin bunlardan hangisine gireceğini davranışların, karakterin belirler. Sende bunlar olmadığı için, adamlığı da bilmeyip herkese nedensiz hakaretler ettiğin için, şu anda su kadar ucuzsun insanların gözünde.
Bana düşman olmadan önce şunu söyleyeyim: Dostum veya düşmanım olacaksan, ilk önce adam olmayı öğrenmelisin. Şu anda insanlara baktığın at gözlüğünün kırılması dileğiyle, hoşça kal!
Topluluk değil tek kişi. Oda sensin.
Minefield ve onun gibi olanları unuttun galiba?
11-12 Yaş Toplulugu Toplanmıs Buraya
Senin yaptığın gider, benim hoşuma gider. Paşalar gibi karşılandığın forumdan, bir gün soytarı gibi gidecek olman senin seçimin. Bunun sebebi de bu davranışın işte.