ÇOK PİS KAPIŞIRIM!! - Minecraft: Survival Games #5

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalımın büyümesi için bana destek ol, abone olup aramıza katılman yeterli :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
En azından diğer kanallar gibi video altlarına abone oln beğenin yazmıyor konu yeri doğru gamede haklı belki benzer konudaki videoları aynı konuya koyabilirsin

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Minecraft Multimedya
  • Sadece Minecraft ile alakalı videolar paylaşılabilir
  • Küfür/Hakaret içeren videoların paylaşılması yasaktır
  • Abone olunması istenen konular açılması yasaktır
  • Herobrine gördüğünüze dair paylaşımlar yasaktır
Bu kurallara uyduğu sürece istediği kadar veya istediği gibi konu açabilir.*

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla, GameWarrior'un dediği mantıklı. Her videoyu tek bir başlık altında toplayıp her yeni video eklediğinde güncellemen daha iyi olabilir. Bunun yanı sıra, GameWarrior'un öyle bir tavır takınması pek hoş değil, kurallarda öyle bir kural yazmıyor bir öneri mesajı olarak atabilirdi. Onun dışında videonu cidden sıkılmadan izledim. Ara sıra açıp izlerim videolarını başarıların devamı gelir umarım :)

Son düzenleme:

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla, GameWarrior'un dediği mantıklı. Her videoyu tek bir başlık altında toplayıp her yeni video eklediğinde güncellemen daha iyi olabilir. Bunun yanı sıra, GameWarrior'un öyle bir tavır takınması pek hoş değil, kurallarda öyle bir kural yazmıyor bir öneri mesajı olarak atabilirdi. Onun dışında videonu cidden sıkılmadan izledim. Ara sıra açıp izlerim videolarını başarıların devamı gelir umarım :)
Çok teşekkür ederim dostum. Keşke dediğin gibi yazsaymış.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Videoları tek konuda topla.
Bu arada güzel kazanmışsın, adam senin istediğin Dermir kaskı bulmuş *-*