Yok hayır burası minecraft forumuna benziyor. Konuyu açtığım kategori de Minecraft TV adı üstünde, sen rahatsız oluyorsun galiba?Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Zorunlu bir kural yok* .-.Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Minecraft MultimedyaBurası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Yarım yamalak bilginle insanlara atar yapma bence. Kalırsın.Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Yarım yamalak bilginle insanlara atar yapma bence. Kalırsın.
Çok teşekkür ederim dostum. Keşke dediğin gibi yazsaymış.Valla, GameWarrior'un dediği mantıklı. Her videoyu tek bir başlık altında toplayıp her yeni video eklediğinde güncellemen daha iyi olabilir. Bunun yanı sıra, GameWarrior'un öyle bir tavır takınması pek hoş değil, kurallarda öyle bir kural yazmıyor bir öneri mesajı olarak atabilirdi. Onun dışında videonu cidden sıkılmadan izledim. Ara sıra açıp izlerim videolarını başarıların devamı gelir umarım![]()
Kendi kendine kural oluşturmaya mı karar verdin ?Burası YouTube'a mı benziyor?Her video için konu açmak yerine hepsini tek konuda toplamalısın!
Nöğ?Kendi kendine kural oluşturmaya mı karar verdin ?
Buraya video eklemek yasak değil diyo, istediği gibi ekler diyo, sanane lan yarrrrrrdım et çocuğa kızacağına diyo
Bütün bunları Yapacağına Adam Gibi Videosunu Çekip Yüklerse Zaten Abone Sayısı yükselir.Buraya video eklemek yasak değil diyo, istediği gibi ekler diyo, sanane lan yarrrrrrdım et çocuğa kızacağına diyo