EmreCt
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Videoyu kendi kendime izleyeceğim heralde öyle diyosun da kitleye nasıl ulaşacağım onu da anlatır mısınızBütün bunları Yapacağına Adam Gibi Videosunu Çekip Yüklerse Zaten Abone Sayısı yükselir.
Videoyu kendi kendime izleyeceğim heralde öyle diyosun da kitleye nasıl ulaşacağım onu da anlatır mısınızBütün bunları Yapacağına Adam Gibi Videosunu Çekip Yüklerse Zaten Abone Sayısı yükselir.
1.000 Abonesi Olan Bir Kanal Reklam mı Yapıyor? Hayır.Ama Her Geçen Gün Büyüyor.Videoyu kendi kendime izleyeceğim heralde öyle diyosun da kitleye nasıl ulaşacağım onu da anlatır mısınız![]()
Karshim profiline bakıyorum da ya birine birşeyi öğretme ihtiyacındasın ya da 900 küsür post una rağmen hala insanları eleştirerek post kasmaya çalışıyorsun , senin bunu yaptığını söyleyenlere de alıntılayıp yeni yetme , çok biliyon gibi laflar ediyorsun susturmak için. Kendi görüşüm değil senin profilinin görünüşü bu. Gerçi bunu yazmam da doğru değil, forum senin gibi insanları belli edebiliyor maalesef. Haksız mıyım?
Sorsana o arkadaş 1000 nasıl olmuş1.000 Abonesi Olan Bir Kanal Reklam mı Yapıyor? Hayır.Ama Her Geçen Gün Büyüyor.
Bu da Demektirki Bu Yaptığın Reklamın Hiçbir faydası yok.
Umarım dostumVideoların gayet güzel umarım kanalın hızlı büyür![]()
Tabikide Video Yükleyerek.İlk 4 Abonesi Bizdik.Sonra Kendisi Hiçbirşey Yapmadan Adam akıllı videosunu yükledi.Sorsana o arkadaş 1000 nasıl olmuş[DOUBLEPOST=1427467738,1427467680][/DOUBLEPOST]
Umarım dostum![]()
Ya kardeşim reklam yapmadan nasıl bir kitleye ulaşabilir bana bunun açıklamasını yapar mısın?Tabikide Video Yükleyerek.İlk 4 Abonesi Bizdik.Sonra Kendisi Hiçbirşey Yapmadan Adam akıllı videosunu yükledi.
O zaman ben minecraft survival bölüm 1 adında video çekeyim youtube reklamımı yapsın oh ne rahat. Birazdan etiketlere minecraft survival bölüm 1 yazacağım youtube arama kısmında 1. sırada olacağım teşekkürler konu kapansın beleşten iyi post kastın.Youtube Zaten Kendisi Reklam Yapıyor.Eklediğin Etiketleri Boşuna mı Sanıyorsun?Yapılan Aramada İlk Senin Videon Çıkar.
Sen buna kapışmakmi diyosun hahaYok hayır burası minecraft forumuna benziyor. Konuyu açtığım kategori de Minecraft TV adı üstünde, sen rahatsız oluyorsun galiba?
Al işte ...Sen buna kapışmakmi diyosun hahane vel-ed adamlar var
Bari şu konuda tartışma çıkarma... Zaten ortalık karışık.Sen buna kapışmakmi diyosun hahane vel-ed adamlar var
*Çaktırma*yarrrrr-son anda vazgeçmek ):
Sen yeterince çaktırmışsın zaten artık çaktırmana gerek yok ^^Yok çaktırmıyom zaten ):
Thug lifeB)
*ENOUGH*Tekniğin ii ama gelistirmen lazım
Thug life B)B)