Her konuda yardım edebilirim

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Ben ilk türk sunucusu açanlarından birisiyim eskiler iyi tanır, yeniler örnek alır demişler. :)
Bu konuyu açmamdaki amaç ise çoğu kişi bu bölüme bakmıyor ve yardım isteyenler aşşağıda yardım istedikleri konuyu yoruma yazabilirler bildiğim kadarıyla yardım ederim.

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bir soru soracağım.Bilebilirsen şukunu veririm.Craftbukkit .bat dosyamdaki hata bu fotoğrafı işte tam bu

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrı bir port açmam için illa şu Tp link'in sitesine mi giriceğim ? :D

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilkler başarılı olmak zorunda değildir,nadiren görülür,çoğu sorunun cevabını bilmiyorsun yüksek ihtimal

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk açtığın sunucu neydi? tahmin edeyim faction veya 2 3 oyunu olan hub.Yeniler nesini örnek alsın bunun

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk açtığın sunucu neydi? tahmin edeyim faction veya 2 3 oyunu olan hub.Yeniler nesini örnek alsın bunun

Tabikide hayır. Faction sunucular sadece yabancılarda vardı. Türkler onlardan esinlenerek faction sunucu açtılar. Ve ilk açtığım sunucu survivaldı. Adı EagleCraft gibi birşeydi tam hatırlamıyorum.

NOT: Gereksiz yorum yapanlara cevap yazmıyorum. İyi forumlar.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer her şeyde ise bir ara pavyona gidicez, beraber rakı içmek için de partner lazım :3
Şaka maka ben biraz cahilim Server açma konusunda. Belki bir anlatırsan sevinirim .-.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer her şeyde ise bir ara pavyona gidicez, beraber rakı içmek için de partner lazım :3
Şaka maka ben biraz cahilim Server açma konusunda. Belki bir anlatırsan sevinirim .-.

VDS mi yoksa VPS sunucumu?

hahaha yanlıs anladı : D

Biraz öyle oldu :S
[DOUBLEPOST=1427557857,1427557783][/DOUBLEPOST]
Sana bir soru soracağım.Bilebilirsen şukunu veririm.Craftbukkit .bat dosyamdaki hata bu fotoğrafı işte tam bu

Port açarken bir yerde yalnışlık yapmışsınız bence. Tekrar göz atın.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Protokol bir minecraft sunucusuna bir oyuncu girdiğinde,oyuncunun client(bilgisayarı)'inden alınan bazı bilgilerdir.
Koordinatları,açlığı,canı gibi değerler.
Sunucu bu değerleri diğer oyunculara yollar ve diğer oyuncuların bilgisayarlarında gelen değerlerden bu oyuncunun şu anki durumu çizilir.
Bir oyuncunun 'protocol error'dan atılması sunucunun giren oyuncudan bu gereken bilgileri alamaması(izni yoktur,versiyon farklıdır yada dosyaları bozuktur) yüzündendir.

Sorun port bağlantısında olabilir.
Sorun oyuncunun dosyalarında olabilir.
Sorun yüklü server jar'ında olabilir.
*Hala vazgeçmiş durumda*
Ama sağol açıklama için :3

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabikide hayır. Faction sunucular sadece yabancılarda vardı. Türkler onlardan esinlenerek faction sunucu açtılar. Ve ilk açtığım sunucu survivaldı. Adı EagleCraft gibi birşeydi tam hatırlamıyorum.

NOT: Gereksiz yorum yapanlara cevap yazmıyorum. İyi forumlar.
Survival bi sunucu açıp ne konuda yardım edebilirsin bize. yani biliyorsan bile birşeyler bunun ilk açtığın sunucuyla alakası yok