mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Evet arkadaşlar. Benim bildiğim şekilde Cracked serverler zaten yasal olmadığı için etki etmiyor diye biliyorum. Etki ediyormu ?
Hm*Etki etsede etmesede takan yok. VIP olmayan 1 sunucu gösterin. MCSG de bile var.
VIP Olmayan sunucu 1.2.5 sürümündede açılıyor panpa benim merak ettiğim Eula cracked servere etki edermi ?Hm*
Reklam olmasın diye alt satıra beyaz ile yazdım adını. (Benim sunucum)
TSC (TaySer Craft)
Bence eder, ancak dava falan açacaklarını sanmıyorum.VIP Olmayan sunucu 1.2.5 sürümündede açılıyor panpa benim merak ettiğim Eula cracked servere etki edermi ?
Ne gereksiz bir şey bu eula anlamadım. Sunuculara faydası nedir ?B
Bence eder, ancak dava falan açacaklarını sanmıyorum.
Bence önlem almakta fayda varVIP Olmayan sunucu 1.2.5 sürümündede açılıyor panpa benim merak ettiğim Eula cracked servere etki edermi ?
Demin CPU 110 dereceyi buldu ve bilgisayar kendine reset attı. Resmen diş macunuyla bilgisayar çalıştırıyorum.Bence önlem almakta fayda var![]()
Oyun içinde eşitliği sağlamak için yapılmıştır.Ne gereksiz bir şey bu eula anlamadım. Sunuculara faydası nedir ?
Düşünceleriniz için teşekkürler, dediğiniz gibi; korsan oynamak yasak zaten.Tartıştığınız şeye bir bakın zaten korsan bir sunucuya girmemesi gereken oyuncular giriyor.
Yasal bir şey değil zaten.Yıllardır korsan oyuncu oynattığımıza göre EULA'yıda iplemesek bir şey olmaz.
Aranan Kan Bulundu Like +1Tartıştığınız şeye bir bakın zaten korsan bir sunucuya girmemesi gereken oyuncular giriyor.
Yasal bir şey değil zaten.Yıllardır korsan oyuncu oynattığımıza göre EULA'yıda iplemesek bir şey olmaz.
Benimde var böyle projelerim. Fakat hayata geçirecek sunucu yok.Oyun içinde eşitliği sağlamak için yapılmıştır.
Yeni bir sunucu projesi üstünde çalışıyorum. Vip yapmayı düşünüyorum, ancak öyle overpowered olmayacak, çok ince ayrıntılar. Tag, havada vurunca 2x puan gibi..
Türkiye'de engellenen bir sunucu göster.