1.8 Eulası Cracked Serverlere Etki Edermi ?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet arkadaşlar. Benim bildiğim şekilde Cracked serverler zaten yasal olmadığı için etki etmiyor diye biliyorum. Etki ediyormu ?

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Etki ediyor. Mojang zaten minecraft üzerine bu sınırlamayı getirdi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Etki etsede etmesede takan yok. VIP olmayan 1 sunucu gösterin. MCSG de bile var.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an da Türkiye'de sunucu açanların %97,1'i EULA ney bilmiyor çünkü gerçekten EULA hiç etki etmiyor. Birtek "Başlat.bat"ta uyarı geliyor, "True" yap felan diyor ama bu bilmeyenler bunu yapsa bile yinede bilmiyorlar :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ne gereksiz bir şey bu eula anlamadım. Sunuculara faydası nedir ?
Oyun içinde eşitliği sağlamak için yapılmıştır.
Yeni bir sunucu projesi üstünde çalışıyorum. Vip yapmayı düşünüyorum, ancak öyle overpowered olmayacak, çok ince ayrıntılar. Tag, havada vurunca 2x puan gibi..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tartıştığınız şeye bir bakın zaten korsan bir sunucuya girmemesi gereken oyuncular giriyor.
Yasal bir şey değil zaten.Yıllardır korsan oyuncu oynattığımıza göre EULA'yıda iplemesek bir şey olmaz.
Düşünceleriniz için teşekkürler, dediğiniz gibi; korsan oynamak yasak zaten.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
VIP'lerle VIPsizleri ayırmanız gerek eulada. Eula VIPsiz sunucu demek değil. Ve evet etki eder.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Tartıştığınız şeye bir bakın zaten korsan bir sunucuya girmemesi gereken oyuncular giriyor.
Yasal bir şey değil zaten.Yıllardır korsan oyuncu oynattığımıza göre EULA'yıda iplemesek bir şey olmaz.
Aranan Kan Bulundu Like +1
Oyun içinde eşitliği sağlamak için yapılmıştır.
Yeni bir sunucu projesi üstünde çalışıyorum. Vip yapmayı düşünüyorum, ancak öyle overpowered olmayacak, çok ince ayrıntılar. Tag, havada vurunca 2x puan gibi..
Benimde var böyle projelerim. Fakat hayata geçirecek sunucu yok.