Forum kuralları yararlı +1Foruma hoş geldin. İnşallah ortama ayak uydurmada sıkıntı çekmezsin. Forum kurallarını da gözden geçirmeni tavsiye ederim. B)
Sebep?Hoşgeldin
İyi birine benziyosun ama eminim benden nefret ediceksin
tilki kadeş tiki kadeş neden senden neffet edecekmis yeni kades ?Hoşgeldin
İyi birine benziyosun ama eminim benden nefret ediceksin
Foruma hoşgeldin kuzen! (Copyright from GTA 4:Welcome to Newyork cousin!)[DOUBLEPOST=1427570172,1427570139][/DOUBLEPOST]
Sebep?![]()
tilki kadeş tiki kadeş neden senden neffet edecekmis yeni kades ?
yihehe ve aleyküm selam diyerek gireyim cevaba
hoş geldin sefalar getirdin arkadaşlarımında dediği gibi önce kuralları oku (okumadı)
ve avukat olucakmışsın sanırım demekki mücadeleci birisisin
k** burcu veya terazi olma ihtimalin varmı ?
ve hoşgeldin welcome to the our world
Ahh.. Onda haklısın ama forumda farkettim bu durumunu...çünkü bazı çok zeki insanlar benim konuşma tarzımı anlamayıp atara bağlıyorlar falan
tilki kadeş tiki kadeş neden senden neffet edecekmis yeni kades ?
yihehe ve aleyküm selam diyerek gireyim cevaba
hoş geldin sefalar getirdin arkadaşlarımında dediği gibi önce kuralları oku (okumadı)
ve avukat olucakmışsın sanırım demekki mücadeleci birisisin
k** burcu veya terazi olma ihtimalin varmı ?
ve hoşgeldin welcome to the our world
taam taam kızma bende atara bağlamayı severim o zaman benden uzak durun (yakınımda olan pek insan yok),çünkü bazı çok zeki insanlar benim konuşma tarzımı anlamayıp atara bağlıyorlar falan
taam taam kızma bende atara bağlamayı severim o zaman benden uzak durun (yakınımda olan pek insan yok)
Beyaz yazıyı zar zor okudum. Vallaha kusura bakmayın fakat ne atardan hoşlanırım nede onun benzerindentaam taam kızma bende atara bağlamayı severim o zaman benden uzak durun (yakınımda olan pek insan yok)