Skripti Nasıl Buldunuz?

• Güzel

Kullanılan: 13 54.2%
  • Kötü

Kullanılan: 4 16.7%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 6 25.0%
  • Böyle Kalsın İyi

Kullanılan: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürekli ekmek biçmek can sıkabilir geliştirirsen hayvan besleme hayvanlardan elde ettiğin ürünlerle peynir yapma tereyeağı yapma bunları satma falan olabilir 1 2 tane mini oyun yaparsın günlük sandık yaparsın şansımıza bişeyler çıkar falan
evet mesela domates salçası peynir gibi şeyler de ekliyicem update de ama sandık gibi bir şey şuanlık açıkçası düşünmüyorum.
RPG bir sunucu için uygun olabilir. Fakat gereksiz buldum açıkcası.
sunucu için değil de daha çok single veya bir arkadaşıyla beraber oynamak isteyenler için yazdım sonuçta herkes lapisli sunuculara girip lapis kırarak item kasıp sonra olup tum itemlerini kaybetmekten sıkıldı ve minecraftta böyle çiftçillikle alakalı bir server de yok açıkçası değişik bir şey[DOUBLEPOST=1427543768,1427543731][/DOUBLEPOST]
Güzel Eline Sağlık.
teşekkür ederim :)

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş emeğe saygı yani..
teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1427581968,1427563957][/DOUBLEPOST]Beklemede kalın birazdan yeni versiyon geliyor biraz spoiler vereyim yeni levellar,peynir,peynir makinesi level arttıkça malesef satır sayısı cok artıyor bu versiyonda 8 10 levele kadar cikartmayi dusunuyorum 350 satırı rahat gecicek sizce peynir makinesi nin leveli kac olmalı inekten elde edileceği için onun gibi 7 mi?

Son düzenleme:

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1427581968,1427563957][/DOUBLEPOST]Beklemede kalın birazdan yeni versiyon geliyor biraz spoiler vereyim yeni levellar,peynir,peynir makinesi level arttıkça malesef satır sayısı cok artıyor bu versiyonda 8 10 levele kadar cikartmayi dusunuyorum 350 satırı rahat gecicek sizce peynir makinesi nin leveli kac olmalı inekten elde edileceği için onun gibi 7 mi?
Bencede 7 olmalı bide biraz buglar var eğer skype gelirsen söyleyebilirim.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kank Biraz Gereksiz Buldum , Ama Uğraşıp Yapmışsın :) , Like Attım.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paraver Komut'da Bug Var Gibi Hep Yazabiliyor ?
paraver komutunda bug yok sistemin kullandığı para iconomydeki olmadığı için öyle bi komut yaptım istediğin zamn /paraver yazabiliosunda tabi oyundan zevk almak istiosanız kullanmayın ihtiyacı olanlar icin koydum

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Aslında world edit ile yapbilirsek bir sistem şöyle olur :
Servere oyuncu girdiğinde belirli bir alan verilir. Level atladıkça ada genişletilir ve genel bir warp olur. O warpta işte makineler felan satılır. Bu sistem yapılabilirse baya tutar.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Servere oyuncu girdiğinde belirli bir alan verilir. Level atladıkça ada genişletilir ve genel bir warp olur. O warpta işte makineler felan satılır. Bu sistem yapılabilirse baya tutar.
simdilik oyle arazili bir sistem dusunmuyorum ancak skyblock plugini kullanılarak ada yerine bir ciftlik verilirse zaten /al komutuyla tarım toprağı alınabiliyor herkes kendi ciftliğini kurabilir.
v4 çıktı

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
simdilik oyle arazili bir sistem dusunmuyorum ancak skyblock plugini kullanılarak ada yerine bir ciftlik verilirse zaten /al komutuyla tarım toprağı alınabiliyor herkes kendi ciftliğini kurabilir.
v4 çıktı
FarmVille benim projemdi bunu ilk düşünen benim konumdada bulabilirsiniz fikir hırsızlığı yapmanız hoş değil.
Bu dediğini ben yapıyorum. FarmVille'yi minecraft'a uyarlama projesi ilk olarak bana ait arkadaş sağolsun fikir hırsızlığında bulunmuş.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
FarmVille benim projemdi bunu ilk düşünen benim konumdada bulabilirsiniz fikir hırsızlığı yapmanız hoş değil.

Bu dediğini ben yapıyorum. FarmVille'yi minecraft'a uyarlama projesi ilk olarak bana ait arkadaş sağolsun fikir hırsızlığında bulunmuş.
sizin böyle bir projeni olduğunu bile bilmiyordum ki bnce kimse bilmiyor ayrıca ben bu fkri sizden değil bir oyundan edindim nerden bu fikrin sizin olduğuna kapılıyorsunuz farmvilleidemi siz yaptınız yoksa ? fikir benim diyorsun herhangi bir gelişmen yok proje üerinde ki fikir bile senin değil o zaman ben metin 2 yapcam diyim sonra başkası yapınca fikrimi çaldın diyim öyle şey mi var

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
sizin böyle bir projeni olduğunu bile bilmiyordum ki bnce kimse bilmiyor ayrıca ben bu fkri sizden değil bir oyundan edindim nerden bu fikrin sizin olduğuna kapılıyorsunuz farmvilleidemi siz yaptınız yoksa ? fikir benim diyorsun herhangi bir gelişmen yok proje üerinde ki fikir bile senin değil o zaman ben metin 2 yapcam diyim sonra başkası yapınca fikrimi çaldın diyim öyle şey mi var
Sunucu konuma bakarsan ben onu ne zaman eklemişim ayrıca ben bu projeye başlamadan önce her ayrıntıyı düşündüm bina geliştirmeleri bina seviye top 5 çok para harcayanlar falan saysam bitmez ben projelere başlamadan bile neleri yapacağımı adım adım düşünen biriyim projeyle ilgili bir çalışma henüz yürütmedim ancak önemli olan fikir fikir olduğunda gerisi gelir bunu unutma.