Buna anarşi değil holiganizm denir evlat B)Buna Anarşi denir B)
Aslında bu bir İroni. Ve ters psikoloji.Buna anarşi değil holiganizm denir evlat B)
Beğhnde seği sefiyoğm galp <3Beni izleyen bütün üyeleri seviyorum! B)
Hayır buna anarşi denmez dostum. Anarşi, Toplumsal otoritenin, tahakkümün ve hiyerarşinin hepsini, her halini bertaraf etmeyi destekleyen çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terim. Özet; her yerde, her koşul altında her türlü otoriteyi reddetmek anlamına geliyor. Senin dediğin - yani insanları sevmemek, nefret etmek - şeyin amacı Misantropi'dir. Misantropi ise insanlardan nefret etmek, ürkmek yada sevmemek anlamına geliyor.Buna Anarşi denir B)
Daha sonra Ters Psikoloji kullandığımı yazdığım bir mesaj attım, geç kaldın yani .-.Hayır buna anarşi denmez dostum. Anarşi, Toplumsal otoritenin, tahakkümün ve hiyerarşinin hepsini, her halini bertaraf etmeyi destekleyen çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terim. Özet; her yerde, her koşul altında her türlü otoriteyi reddetmek anlamına geliyor. Senin dediğin - yani insanları sevmemek, nefret etmek - şeyin amacı Misantropi'dir. Misantropi ise insanlardan nefret etmek, ürkmek yada sevmemek anlamına geliyor.
Ekstra olarak bu tür konulara yaptığım her zamanki yorum @OrllandO selam aşkım
Böyle dediğin için en seveiğim üye : @yoloman B)Kimse beni sevmiyir ;(
benim değil miEn sevdigim uye (o kendini biliyor) <3
boylece kimsenin kalbini kirmadim