Argos
bre!, behey!, hey!
- En iyi cevaplar
- 0
@craft_man @Ercan @tekno 51 @NeutronRasee @SearchTR @Argos @BONANZA @DarqKnife @halaystarter @Manyakwolf
Yok canım ne yağ çekmesi ):
Etiketlemediğin kimler kalmış ki
@craft_man @Ercan @tekno 51 @NeutronRasee @SearchTR @Argos @BONANZA @DarqKnife @halaystarter @Manyakwolf
Yok canım ne yağ çekmesi ):
Sona beni yaz zaten :'( :-*
İstenmedimden kendimi raporladım sakin ol :’-(Böyle mesajlar yazma işte yoksa bu dediğimden üstüne alınan bazı üyeler seni spamdan rapor eder ve banlatır.
Yaptığın smile spama giriyor bu yüzden yanına bir şeyler yaz ki spama girmesin.
Normalde yazmayacaktım da ağlama diye işteSona beni yaz zaten :'( :-*
Bak şöyle duygu sömürüsü yapmayın lütfen cidden hiç hoşuma gitmiyor biraz kendi ayaklarınızın üzerinde durun üzerinizdeki yük her ne olursa olsun bizi erkek yapanda budur zaten istenmiyorsan kendini isteticeksin ve etrafına bakacaksın cidden sana önem veren var mı yoksa yok mu? Seninle ilgilenen var mı? Yoksa yok mu? Sonrada duruma göre ilerleyeceksin.İstenmedimden kendimi raporladım sakin ol :’-(
Dolaylı yoldan kızları kovdu* .-. @MiyoooBak şöyle duygu sömürüsü yapmayın lütfen cidden hiç hoşuma gitmiyor biraz kendi ayaklarınızın üzerinde durun üzerinizdeki yük her ne olursa olsun bizi erkek yapanda budur zaten istenmiyorsan kendini isteticeksin ve etrafına bakacaksın cidden sana önem veren var mı yoksa yok mu? Seninle ilgilenen var mı? Yoksa yok mu? Sonrada duruma göre ilerleyeceksin.
Haklı. Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler.Dolaylı yoldan kızları kovdu* .-. @Miyooo
Sonra niye Türk'lere laf atıyorsun*Haklı. Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler.
Fakat biz çok uğraşırız. Bu kadar Ego kasmasaydım, Bu kastığım egoyu iyilik için kullanmasaydım gerçek hayat dahil ailem hariç kimse sevmezdi beni.
O yüzden sana da söylüyorum. Bir karakterin ve her zaman yastığının altında bir egon olsun. Erkek demek budur. Erkek demek onurdur. Erkek demek, bizim namusumuz olarak gönderilen kadınları korumak için gerekli onura sahip varlığa denir.
Yani özet geçersek, her zaman bir seviyen ve onurun olsun.
Ayrımdan kastın nedir ?Sonra niye Türk'lere laf atıyorsun*Yanlış anlama da Türkiye dışında bu kadar büyük ayrım yapan ülke göremedim* .-.
Sonra niye Türk'lere laf atıyorsun*Yanlış anlama da Türkiye dışında bu kadar büyük ayrım yapan ülke göremedim* .-.
"Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler."*Ayrımdan kastın nedir ?
Sanalda olan ayrımı, ayrımdan saymıyorum ben."Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler."*![]()