Elektirik neden kesildi ? CEVAP BURADA !

Sevdinmi Dinli kardeşim (yağ yapma keyf :D)

• Evet

Kullanılan: 2 33.3%
  • Evet/hayır ama %51 evet :D

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elektrikler neden gitti?
Türkiye'de herkes "Elektrikler neden gitti?" sorusunun yanıtını arıyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "İzmir tarafında özel sektöre ait bir santralin bir gerekçe ile devre dışı olduğu ve onun bir domino tesiri yaptığından bahsedildi bana ilk anda ama bunu da teyit etmem lazım"dedi. Yıldız, Türkiye geneline büyük oranda, İstanbul'a ise yüzde 80'ler civarında elektrik verildiğini açıkladı. Ancak İstanbul'un özellikle Anadolu yakasında saat 15:30 itibariyle elektrik verilemedi. Elektrik alan ilçelerde ise kısa bir süre sonra kesinti tekrarlandı. Kentte akşama doğru ciddi bir elektrik sıkıntısı yaşanıyor.
Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Video:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burada elektrik hep vardı* .-.
Onu geçtim insanların içinde de elektrik var mantıken* .-.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir haber sitesi öğlen hava güneşliyken Türkiye karanlığa büründü diye haber yaptı. Hem güldüm,hem ağladım ):D
Boluda sadece 2 saat kesildi. Ve zaten dersteydim ve etkisi olmadı D:

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir haber sitesi öğlen hava güneşliyken Türkiye karanlığa büründü diye haber yaptı. Hem güldüm,hem ağladım ):D
Boluda sadece 2 saat kesildi. Ve zaten dersteydim ve etkisi olmadı D:
:D Ben Erzurumluyum.
Şimdi geldi elektrik çok kızdım dayanamadım ortalığı yıkacaktım :/
Bizde bilgisayar delisiyiz ne yapalim

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Elektirik Yavaşladı Mı?Çünkü 30Dk'Da Dolması Gereken Sarjım Hala %35'te?!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Kedilerden seçim öncesi prova olabilir..
Yada söylentiye göre mart ayının uzatılmasını isteyen kediler yine trafolara saldırma yolunu tercih etmiş olabilir.
davutoğlu da diyordu terör saldırısı olabilir diye...

Hukumetten kimsenin suçu yoktur.. Zaten bizimkilerin 12 13 senedir tek bir hatası olmamıştır.. öyle olsaydı zaten kesin istifa ederlerdi..

neyse bukadar dalga geçmek yeter ..:p
dipnot:kuralsız filmine sakın gitmeyin.. ilk filmi olan uyumsuzu izlemediyseniz mal gibi kalırsınız .. -_-

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben siber saldırıdan dolayı diye biliyorum dosyalar çalınmasınmı nedir siber saldırı nedir artık onuda anlamamda zaten dosyalar çalınmasın diye elekt arkadaşları hayatımızdan ayırmışlar.

• Beğen
Reactions: DIO

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ben siber saldırıdan dolayı diye biliyorum dosyalar çalınmasınmı nedir siber saldırı nedir artık onuda anlamamda zaten dosyalar çalınmasın diye elekt arkadaşları hayatımızdan ayırmışlar.
Açıklamaya Göre (Eğitim Bakanı Elektirik İşlerine Meraklıymış...) Siber Saldırı Yok...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz okul de iken elektrikler kesildi. İlk defa jeneratörü açtılar oda alev aldı :/ (yalan değil. Sınıfın içinde dumandan boğuluyorduk resmen :/)

• Beğen
Reactions: DIO