Elektirik neden kesildi ? CEVAP BURADA !

Sevdinmi Dinli kardeşim (yağ yapma keyf :D)

• Evet

Kullanılan: 2 33.3%
  • Evet/hayır ama %51 evet :D

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biz okul de iken elektrikler kesildi. İlk defa jeneratörü açtılar oda alev aldı :/ (yalan değil. Sınıfın içinde dumandan boğuluyorduk resmen :/)
Jeneratör otomatik çalışması gerekmiyor muydu?
Bizde de vardı ben elektriklerin kesildiğini kantindeki tvden duydum 79 ilde kesildi diye.
Okulda büyük ve 7 8 saat kadar kesintisiz elektrik vardı ama son derste yakıtı bitti elle çaldılar zili :(

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Kedilerden seçim öncesi prova olabilir..
Yada söylentiye göre mart ayının uzatılmasını isteyen kediler yine trafolara saldırma yolunu tercih etmiş olabilir.
davutoğlu da diyordu terör saldırısı olabilir diye...

Hukumetten kimsenin suçu yoktur.. Zaten bizimkilerin 12 13 senedir tek bir hatası olmamıştır.. öyle olsaydı zaten kesin istifa ederlerdi..

neyse bukadar dalga geçmek yeter ..:p
dipnot:kuralsız filmine sakın gitmeyin.. ilk filmi olan uyumsuzu izlemediyseniz mal gibi kalırsınız .. -_-
asadasD:ASDASf:AF:ASd.Asd

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an koyduğum resimden dolayı uyarı yiyebileceğini biliyorsun değilmi? (Profil resmin)[DOUBLEPOST=1427831663,1427831450][/DOUBLEPOST]
Jeneratör otomatik çalışması gerekmiyor muydu?
Bizde de vardı ben elektriklerin kesildiğini kantindeki tvden duydum 79 ilde kesildi diye.
Okulda büyük ve 7 8 saat kadar kesintisiz elektrik vardı ama son derste yakıtı bitti elle çaldılar zili :(
Güya verdiğimiz aydatlar bir işe yarıyor zaten... (Geçen gün türünü öğrenmiştim jeneratörün arattım nete 90 lı jeneratörler çıktı... :/)

Son düzenleme: