muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu arada etiketlerde köpek balığı şışışlarda yazarak ne yapmaya çalıştın :/Teşekürler zaten şu anda güncelliyorum[DOUBLEPOST=1427811878,1427811844][/DOUBLEPOST]
Ne yapmaya çalışıyorsun?
Bu arada etiketlerde köpek balığı şışışlarda yazarak ne yapmaya çalıştın :/Teşekürler zaten şu anda güncelliyorum[DOUBLEPOST=1427811878,1427811844][/DOUBLEPOST]
Ne yapmaya çalışıyorsun?
Bu arada etiketlerde köpek balığı şışışlarda yazarak ne yapmaya çalıştın :/
@98IamLegend98 karakol hırsızı
Kafa adamsın sevdim seni Mutasyon geçirip psikolojik sorunları yüzünden kendini tilki sanan tavuk <3Açtığım her konuya öyle bir etiket koyarım ciddi olsun olmasın .-.
Kafa adamsın sevdim seni Mutasyon geçirip psikolojik sorunları yüzünden kendini tilki sanan tavuk <3
Ben aslında kediyim. Ama kendini ördek sanan bir kediyim ve içimde de kedi olmak isteyen bir ördek var ve bu bir paradoks.peki ananas satan ördek çocuk
Ben aslında kediyim. Ama kendini ördek sanan bir kediyim ve içimde de kedi olmak isteyen bir ördek var ve bu bir paradoks.
Kısaca ben bir kediyim ama kendimi ördek sanıyorum.
*Biraz anime izledim geri geldim*kısacası aynı şeyleri yazıyoruz[DOUBLEPOST=1427813051,1427812857][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi*
(bazı yerlerde ciddiyeti bırakıp içine benden kattım ._. )
Güzel oyunmuş Minecraft Modunu da görmüştüm
Bende pek sevmiyorum fakat haritası falan gayet başarılıydıOyunların minecraft modlarından nefret ediyorum![]()
Resimlerde grafikler acaip güzel gözüküyor ama oyunda kötü![]()
Ayarları yükseltip te bak benceResimlerde grafikler acaip güzel gözüküyor ama oyunda kötü![]()