CousenTeam Lapis İlk Deneme

WILLSADD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

CousenTeam Haritası İlk Yapım Yorumlara Açığım ama 1 söz bilmemek değil öğrenmemek ayıptır
--------------------------------------------------------------------------------
yançekim

market

lapis başlangıç

bakış

@JunninX

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birsey anlayamadim ama ?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcon34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O Lapis Alanından 3-4 Tane Olsa Daha Kullanışlı Olur.
Ve Tahtalar Yerine Kil Falan Kullansaydın Daha Hoş Olurdu Ama İyi Olmuş.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çimen Yerine Başka Bir şey Koy , Yünleri Kaldır , Işık Taşı Hoş Görüntü Vermiyor Onun Yerine Asma Bir Lamba Yap.
Hsphere Olmamış Onun Yerine Etrafını Bloklarla Çevir Değişik Şeyler Yapabirisin o Blokların Oraya Balkon Gibi Çıkıntılar Felan :)

WILLSADD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
./hsphere ile birsry yapip lütfen map yaptim demeyin.
/hsphereyi sadece dış için kullandım gerıkalan ellerımle[DOUBLEPOST=1428181456,1428181382][/DOUBLEPOST]
Çimen Yerine Başka Bir şey Koy , Yünleri Kaldır , Işık Taşı Hoş Görüntü Vermiyor Onun Yerine Asma Bir Lamba Yap.
Hsphere Olmamış Onun Yerine Etrafını Bloklarla Çevir Değişik Şeyler Yapabirisin o Blokların Oraya Balkon Gibi Çıkıntılar Felan :)
Önerilerin İçin Çok Teşekkür Ederim

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam ilk yapınız anladık. Madem ilk yapınız biraz daha özen gösterin. Ama belli ki siz ''İlk yapımız kötü yorumlar almayız'' kafasındasınız herhalde. Bak kendime iyi demiyorum ama yaptığım bir şey varsa kafama koyarım en az 2 günümü veririm. Bu komutlarla sadece 15 dk. Lütfen sadece on beş dakikanızı harcadığınız yapıları koymayın.

WILLSADD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam ilk yapınız anladık. Madem ilk yapınız biraz daha özen gösterin. Ama belli ki siz ''İlk yapımız kötü yorumlar almayız'' kafasındasınız herhalde. Bak kendime iyi demiyorum ama yaptığım bir şey varsa kafama koyarım en az 2 günümü veririm. Bu komutlarla sadece 15 dk. Lütfen sadece on beş dakikanızı harcadığınız yapıları koymayın.
Adı Üstünde İlk Yapımı Bebeklikte Bile Emekliye Emekliye Yürürsün Ve Zaten İlkkez Yapmısın Ne Kadar Güzel Olabilir Direk Usta Olamazsın Cıraklıktan Ustalığa Yükselirsin