bir şey Anlayamadım Derken Lapis Yaptım Onu Tanıtıyorum İlk Yapımım Olduğunu Söylüyorum Nesıni Anlamadın Acaba ?Birsey anlayamadim ama ?
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakma hayatinda ilk lapis yapisiinmi ?bir şey Anlayamadım Derken Lapis Yaptım Onu Tanıtıyorum İlk Yapımım Olduğunu Söylüyorum Nesıni Anlamadın Acaba ?
Ilk yapisiymis cokta kotu gormemek lazim bence./hsphere ile birsry yapip lütfen map yaptim demeyin.
/hsphereyi sadece dış için kullandım gerıkalan ellerımle[DOUBLEPOST=1428181456,1428181382][/DOUBLEPOST]./hsphere ile birsry yapip lütfen map yaptim demeyin.
Önerilerin İçin Çok Teşekkür EderimÇimen Yerine Başka Bir şey Koy , Yünleri Kaldır , Işık Taşı Hoş Görüntü Vermiyor Onun Yerine Asma Bir Lamba Yap.
Hsphere Olmamış Onun Yerine Etrafını Bloklarla Çevir Değişik Şeyler Yapabirisin o Blokların Oraya Balkon Gibi Çıkıntılar Felan![]()
Zaten Bu Lapis Deneme Amaçlı Sadece Bu Sekilde Yapabiliyormuyum diye Gerçeğinde Tabikide Büyük OlmalıO Lapis Alanından 3-4 Tane Olsa Daha Kullanışlı Olur.
Ve Tahtalar Yerine Kil Falan Kullansaydın Daha Hoş Olurdu Ama İyi Olmuş.
Tamam o zaman forumu kirletme. Takım arkadaşında sende.Zaten Bu Lapis Deneme Amaçlı Sadece Bu Sekilde Yapabiliyormuyum diye Gerçeğinde Tabikide Büyük Olmalı
Adı Üstünde İlk Yapımı Bebeklikte Bile Emekliye Emekliye Yürürsün Ve Zaten İlkkez Yapmısın Ne Kadar Güzel Olabilir Direk Usta Olamazsın Cıraklıktan Ustalığa YükselirsinTamam tamam ilk yapınız anladık. Madem ilk yapınız biraz daha özen gösterin. Ama belli ki siz ''İlk yapımız kötü yorumlar almayız'' kafasındasınız herhalde. Bak kendime iyi demiyorum ama yaptığım bir şey varsa kafama koyarım en az 2 günümü veririm. Bu komutlarla sadece 15 dk. Lütfen sadece on beş dakikanızı harcadığınız yapıları koymayın.
Ben ne demeye çalıştım anlamadın sen. Dedim ki ''Emek verin''.Adı Üstünde İlk Yapımı Bebeklikte Bile Emekliye Emekliye Yürürsün Ve Zaten İlkkez Yapmısın Ne Kadar Güzel Olabilir Direk Usta Olamazsın Cıraklıktan Ustalığa Yükselirsin
Anladım Emek Ver Diyorsunda dediim Gibi İlk Denemem Tamam Birçok Lapis Yaptım Ama Bu Bu Cercevede İlk Denemem Oldugu Icın Hememn Kucuk Yaptım Aslında Dha Buyuk Ve Farklı YapılabılırBen ne demeye çalıştım anlamadın sen. Dedim ki ''Emek verin''.