- En iyi cevaplar
- 0
Nickinle uyumsuzsun yaniKolay kolay hiç birşeyden korkmam evimdeyken her boş zamanımda cin'lere küfür ederim sonra birden ismimi söyleyen ses duyarım korkmuyorum gene ama tek korktugum şey ALLAH! ve arkadaşsız kalmak.
Nickinle uyumsuzsun yaniKolay kolay hiç birşeyden korkmam evimdeyken her boş zamanımda cin'lere küfür ederim sonra birden ismimi söyleyen ses duyarım korkmuyorum gene ama tek korktugum şey ALLAH! ve arkadaşsız kalmak.
Nickim ile zıt'ım sebebi yeni pc aldım kanal açıp video işlerine başlayıp hiçbir korku oyunundan korkmadıgımı herkese gösterecegim.Nickinle uyumsuzsun yani.
Etrafın 3 bacaklı dolu ve hayla kafayı sıyırmadın ilginç ama teorik olarak nesinden korktugun çok belli bkz gay prn.3 bacaklılardan![]()
3. bacağımı görmek istermisin .sEtrafın 3 bacaklı dolu ve hayla kafayı sıyırmadın ilginç ama teorik olarak nesinden korktugun çok belli bkz gay prn.
Mantikli. Hemde cok mantikli.Kısır olursa onuda yapamıcak*
Agros Dan Korkmuyonmu LoProfesyonel dövüşte dövüşürken rakibin beni pes ettirmesi. Şu ana kadar hiç pes etmedim ama çok kötü bir şeydir. Çok korkuyorum![]()
Profesyonel dövüşte dövüşürken rakibin beni pes ettirmesi. Şu ana kadar hiç pes etmedim ama çok kötü bir şeydir. Çok korkuyorum
Ole soyleme som agzini acma !Hentaü izleyememek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rezil olma isi cogu kisi icin gecerli benceOmurgasız canlılar(Yumuşakçalar, Sölantareler vs.), screamer, korku oyunları, sanki video izlerken birden screamer çıkacakmış gibi hissetmem, okulda bir şeyi unutum o anda hemen sınıfa koşmam gerektiğimi bilmek, transformers 5 çıkacak mı çıkmayacak mı dehşetine düşmek, kız arkadaşım olmasını istediğim kişinin önünde rezil olmak vs.. Oha ben ne korkakmışım ya!![]()