Korkularinizi yazin.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Korkumu :)

Sadece :) Başarısız olmak imkanları zorlamak yerine kolay ' a kaçmak ! Benden iyi olanları geçemezsem kendime çok kızarım çünkü ben onlardan iyiyim ve benim düşünceme göre insan kendinin kaderidir. ! Kadersiz olmaktan da korkarım +21 Bir açıklama olduğunu hissettim.

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Omurgasız canlılar(Yumuşakçalar, Sölantareler vs.), screamer, korku oyunları, sanki video izlerken birden screamer çıkacakmış gibi hissetmem, okulda bir şeyi unutum o anda hemen sınıfa koşmam gerektiğimi bilmek, transformers 5 çıkacak mı çıkmayacak mı dehşetine düşmek, kız arkadaşım olmasını istediğim kişinin önünde rezil olmak vs.. Oha ben ne korkakmışım ya! :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Profesyonel dövüşte dövüşürken rakibin beni pes ettirmesi. Şu ana kadar hiç pes etmedim ama çok kötü bir şeydir. Çok korkuyorum :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hentaü izleyememek

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ole soyleme som agzini acma ! :( .
Omurgasız canlılar(Yumuşakçalar, Sölantareler vs.), screamer, korku oyunları, sanki video izlerken birden screamer çıkacakmış gibi hissetmem, okulda bir şeyi unutum o anda hemen sınıfa koşmam gerektiğimi bilmek, transformers 5 çıkacak mı çıkmayacak mı dehşetine düşmek, kız arkadaşım olmasını istediğim kişinin önünde rezil olmak vs.. Oha ben ne korkakmışım ya! :D
Rezil olma isi cogu kisi icin gecerli bence :(.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi