- En iyi cevaplar
- 0
Biz gerzek değiliz tüm cümleler aynı. Konu başlığı hariç :/Neresi aynı açıkla ve ben 1.8 i yanlışıkla yazmış bulunmaktayım.
Biz gerzek değiliz tüm cümleler aynı. Konu başlığı hariç :/Neresi aynı açıkla ve ben 1.8 i yanlışıkla yazmış bulunmaktayım.
Hayır benim yazım çok daha uzun yalan atmaktan hoşlaniorsun heralde.[DOUBLEPOST=1428257717,1428257616][/DOUBLEPOST]Resimleri silmişsin
Yalan Level: Master xx
Ve ben yazımda direk mob lara geçdim o ise mod larını açıklamış ?Biz gerzek değiliz tüm cümleler aynı. Konu başlığı hariç :/
Bravo, yazıların sırasını değiştirdiniz ve yeniden bir şaheser yazmış oldunuz.Hayır benim yazım çok daha uzun yalan atmaktan hoşlaniorsun heralde.[DOUBLEPOST=1428257717,1428257616][/DOUBLEPOST]
Ve ben yazımda direk mob lara geçdim o ise mod larını açıklamış ?
Ne yani minecraft daireden oluşmuş bir at yarışımı yazsaydım ne saçmaliorsunuz ?Bravo, yazıların sırasını değiştirdiniz ve yeniden bir şaheser yazmış oldunuz.
Ben bunu kendim yazdım ve oyle bir konuşuorsunuzki minecraft sanki başka bir oyun minecraft bundan ibaret istersenizde kaldırırım sıkıntı çıkarmak dil amacım.Ne için direniyorsun ya? Altına alıntı yaz. Bizim bilmemiz için paylaşmış olurdun itibarın zedelenmezdi. Neyi savunuyorsun aynısı işte. Bir olayla güven kaybetmek iyi bir şey mi?
Tamam. Wikipedia da yazan sensen mesaj atıyorum konuyu yazan kişiye. Cevap gelirse inanırım.Ben bunu kendim yazdım ve oyle bir konuşuorsunuzki minecraft sanki başka bir oyun minecraft bundan ibaret istersenizde kaldırırım sıkıntı çıkarmak dil amacım.
Bak arkakadaşım alıntı olduğunun kanıtları var. Bu kadar kişi diyorsa bir sebebi vardır elbet.Ya adamın kendinin yazabileceğini kabullenemiyor musunuz ya?[DOUBLEPOST=1428258988,1428258950][/DOUBLEPOST]İllada kopyala yapıştır mı olması gerek
Yazıda olan şeyler kopyala yapıştırdır. Daha fazla neyini uzatıyorsun ?Adamın aklına öyle gelmiş olamaz mı? Aynı cümleleri kopyala yapıştır mı yapıyoruz? Örneğin ben senle aynı cümleyi konuşsam kopyala yapıştır mı?
Olamaz. Çünkü kanıtları var elimizde. (Kopyala yapıştır şeklinde demiyorsun galiba o olabilir ama alıntı.)Ya adamın klavyesi yok mu? Ya da parmağı yok mu(Allah Korusun)? Kendisi okuya okuya yazmış olamaz mı?
Adam öldüren kişiyi korumak gibi bir şey bu. Neyse bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım..Şahsen ben adamın kendisi yazabileceğine inanıyorum kopyala yapıştır olmayabilir @ForumAvukatı ya ben senin avukatlığını mı yapacağım? Gelip kendini korusana!