Minecraft ile ilgili [her şey]

konu yararlımı?

• evet

• hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne için direniyorsun ya? Altına alıntı yaz. Bizim bilmemiz için paylaşmış olurdun itibarın zedelenmezdi. Neyi savunuyorsun aynısı işte. Bir olayla güven kaybetmek iyi bir şey mi?

ForumAvukatı

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne için direniyorsun ya? Altına alıntı yaz. Bizim bilmemiz için paylaşmış olurdun itibarın zedelenmezdi. Neyi savunuyorsun aynısı işte. Bir olayla güven kaybetmek iyi bir şey mi?
Ben bunu kendim yazdım ve oyle bir konuşuorsunuzki minecraft sanki başka bir oyun minecraft bundan ibaret istersenizde kaldırırım sıkıntı çıkarmak dil amacım.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben bunu kendim yazdım ve oyle bir konuşuorsunuzki minecraft sanki başka bir oyun minecraft bundan ibaret istersenizde kaldırırım sıkıntı çıkarmak dil amacım.
Tamam. Wikipedia da yazan sensen mesaj atıyorum konuyu yazan kişiye. Cevap gelirse inanırım.
Cevabı bekliyorum...

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya adamın kendinin yazabileceğini kabullenemiyor musunuz ya?[DOUBLEPOST=1428258988,1428258950][/DOUBLEPOST]İllada kopyala yapıştır mı olması gerek

• Beğen
Reactions: DIO

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamın aklına öyle gelmiş olamaz mı? Aynı cümleleri kopyala yapıştır mı yapıyoruz? Örneğin ben senle aynı cümleyi konuşsam kopyala yapıştır mı?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Adamın aklına öyle gelmiş olamaz mı? Aynı cümleleri kopyala yapıştır mı yapıyoruz? Örneğin ben senle aynı cümleyi konuşsam kopyala yapıştır mı?
Yazıda olan şeyler kopyala yapıştırdır. Daha fazla neyini uzatıyorsun ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Al bu siteye konuda yazan yazıları yapıştır bakayım ne çıkıyor ortaya.