Uzun saçmı kısa saçmı ^.^

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçımı oldukça kabartıyorum kıvırcıklaşıyor, Eczane'de 6 tl ye satılıyordu adını unuttum ondan alıyorum saçıma boşaltıyorum güneşde dolaşıyorum 1-2 saat sarışın olup cıkıyorum ve çok tatlı oluyorum :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben uzun saçı seviyorum, fakat ara sıra yemek yerken ağzıma kaçıyor O_o
Bende çok sık yaşıyorum deli oluyorum sonra. :([DOUBLEPOST=1428337987,1428337885][/DOUBLEPOST]
Yüz hattına gör deişir bence, ama genel olarak erkek için uzun kadın için orta -beyaz-
Beyaz saç sadece Sasha ya yakısır tmm mi .s ^.^
UZUN ! UZUN ! UZUN ! UZUN !
Tamam uzun :D
O yüzden böyle konulara benim etiketi atıyorsun her zaman : )
Bidaha olursa atacagim .

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uzun saçı erkeklerde hiç sevmem geçen birini gördüm yemin ediyom kadın sandım. Aynı karı lan, az daha kitleniyordum ama son anda otobüs ileri gitti ve sakallarını gördüm B)

Kızlarda uzun saç çok tatlı duruyor :aşık:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uzun saçı erkeklerde hiç sevmem geçen birini gördüm yemin ediyom kadın sandım. Aynı karı lan, az daha kitleniyordum ama son anda otobüs ileri gitti ve sakallarını gördüm B)

''Karı'' Hmmmm...w0w

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Aşırı uzun güzel olmuyor tabii ki orta diyeyim ben o zaman profildeki gibi :3 Kızlarda degisiyor sarışınsa uzun çok datlu olıy siyahsa kısa ve düz güzel oluyor ^.^

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Broly gibi yap. Yani saçını uzat. Broly'nin saç şekilleri:

Sarı saçlıysan da Broly saçı böyle durur:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok sadece sarı saçı sarı yapması için önerdim oksijenli suyu :D siyah saçı pembe yapar sakın

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oksijenli suyla saçlarının önlerini sarı yapıyorlarya cingen mübarek :D