O yüzden böyle konulara benim etiketi atıyorsun her zaman : )Senden bekliyordum zaten . Yazmasan gücenirdim .
O yüzden böyle konulara benim etiketi atıyorsun her zaman : )Senden bekliyordum zaten . Yazmasan gücenirdim .
Bende çok sık yaşıyorum deli oluyorum sonra.Ben uzun saçı seviyorum, fakat ara sıra yemek yerken ağzıma kaçıyor O_o
Beyaz saç sadece Sasha ya yakısır tmm mi .s ^.^Yüz hattına gör deişir bence, ama genel olarak erkek için uzun kadın için orta -beyaz-
Tamam uzunUZUN ! UZUN ! UZUN ! UZUN !
Bidaha olursa atacagim .O yüzden böyle konulara benim etiketi atıyorsun her zaman : )
''Karı'' Hmmmm...w0wUzun saçı erkeklerde hiç sevmem geçen birini gördüm yemin ediyom kadın sandım. Aynı karı lan, az daha kitleniyordum ama son anda otobüs ileri gitti ve sakallarını gördüm B)
Kızlarda uzun saç çok tatlı duruyor![]()
Aşırı uzun güzel olmuyor tabii ki orta diyeyim ben o zaman profildeki gibi :3 Kızlarda degisiyor sarışınsa uzun çok datlu olıy siyahsa kısa ve düz güzel oluyor ^.^Uzun saçı erkeklerde hiç sevmem geçen birini gördüm yemin ediyom kadın sandım. Aynı karı lan, az daha kitleniyordum ama son anda otobüs ileri gitti ve sakallarını gördüm B)
Kızlarda uzun saç çok tatlı duruyor![]()
BEN İSTİYORUM !Eğer düzgün tarayıpta bakım yaparsam @rayandu06 adlı profildeki saçlara sahip kişiliğin aynı saçlarına sahip olabiliyorum
şu an afro*
NEDEN AFRO![]()
Siyah saçida yapıyormuOksijenli su öneririm saçı sarı yapması içincahiller sizi
Benimle dalga geçmeYok sadece sarı saçı sarı yapması için önerdim oksijenli suyusiyah saçı pembe yapar sakın