Üzülmezdim, tersine sevinirdim. Ve "umarım yeniden doğar ve beyaz bi amerikalı" olurum diye dualar ederdim. Şahsen böyle bir ülkeden ve vatandası olmaktan utanıyorum.
Son 3 günde sana direk adresimi verirdim , yanıma gelirdin ve bana işkence etmek için gelmişken seni yakalardım ve bağırsaklarını söküp sana izletirdim. Kafanı gövdenden ayırırdım ve beyin ölümün gerçekleşene dek vücudunu izlettirirdim.Sorunun cevabı verilmez aslınd ama yapacagım masum şeyler; Silah bulup kullanırdım (Merak), Araba kaçırrdım,kuzenimle eglenirdim,ve elimdeki imkanlarla forumdaki herkezin, yada erişebildigim kişilerin yanına gidip ( tabi önce en gıcıklardan başlayarak ) işkence yapardım psikolojileri bozulup kafayı yiyinceye kadar.
beraberimde sevdigim 2 -3 kişiyide öldürürdüm sanırsam.Kalıcı bir şey bırakırdım olumlu veya olumsuz bir şey.
Ve en yakın dünyaya benzeyen gezegen şimdiki teknoloji ile 100 k yıl sonra vs gidilebileceği için mekik içinde ölürdünüz.Son 3 günüm olsa NASA'ya gidip bir uzay mekiğine binip yanımada 2-3 kız alıp en yakın Dünya'ya benzeyen gezegene gidip bir koloni kurardım.[DOUBLEPOST=1428385413,1428385256][/DOUBLEPOST]Son 3 günüm olsa NASA'ya gidip bir uzay mekiğine binip yanımada 2-3 kız alıp en yakın Dünya'ya benzeyen gezegene gidip bir koloni kurardım.
Hayır dostumVe en yakın dünyaya benzeyen gezegen şimdiki teknoloji ile 100 k yıl sonra vs gidilebileceği için mekik içinde ölürdünüz.
Bunu 80 yaşına gelinceye kadar gerekli yatırımları yapıp , beynini bir bilgisayar sistemine bağlatsa bile insanlığın evrene kolonileşme aşamasını görmeyi planlayan birine anlatıyorsun. Ve evet , işsizim. O kadar sonrasını düşünüyorum.Hayır dostumsenin dediğin uzaklık Dünya'ya en yakın yıldızın uzaklığı bile değil yani gezegenler daha da uzakta.
Ve ben araştırmacı bir kişiliğim olduğu için "Dünya'da doğdum ama Dünya'da ölmeye niyetim yok!" diyorum![]()
"Her Müslüman Cennet'e gidecektir"Full Namaz Kılarım Cennet'i kaçırmayalım![]()
Sana japon abla bulurdum.Son üç günüm olsaa...
Tüm ensest hentayileri izlerdim.