Minecraft Ekran Sorunu

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm ve Aleyküm Selam arkadaşlar.Ben önceden minecraftı sorunsuz oynayabiliyordum.Ama yeniden yükledikten sonra oyuna girince oyunun ekranı bozuluyor.Mesela yürürken önüme beyaz kareler gelip geçiyor(Hızlıca) .Arada bir önüme beyaz ekran geliyor, geri gidiylr.Deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Teşekkürler :).

ForumAvukatı

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Premiumsan minecraft.net den alabilirsin ama diyilsen güvenebileceğin bir yerden indirmelisin.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium degilim.Olsam daha iyi olurdu sanırım :).Tek bir launcherde olmuyor.Diğerleri de bozuk.Bu yüzden başka bir yol lazım :(.Yine de sağolun.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba bunu denemiştim.Minecraft hakkında her şeyi silip launcheri tekrar mı kurayım?Bunu demek istediniz sanırım.[DOUBLEPOST=1428506995,1428506815][/DOUBLEPOST]
.minecraftı silmelisin yoksa sorun çözülmez

Galiba bunu denemiştim.Minecraft hakkında her şeyi silip launcheri tekrar mı kurayım?Bunu demek istediniz sanırım.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
ekran kartinin marka model ne? ayrica hangi versionda oynuyorsun?

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium al geçer B)B)B)
.minecraftı sil başka biryerden indir oyunu
Minecraft premium aldın diye bir şey fark etmez. Biri MC Cracked Biri PRemium. ne farkı var ki. tek farkı biri skin falan pre sunucular biri onların tersi.
+Premium alınca böyle şeyler değişmez. Launcherden olabilir. Bu saçmalıkları kesin lütfen. Premium aldın diye oyun problemleri(FPS artma,arkadaşın problemleri...) çözülmüyor. Aklında bulunsun bu :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft premium aldın diye bir şey fark etmez. Biri MC Cracked Biri PRemium. ne farkı var ki. tek farkı biri skin falan pre sunucular biri onların tersi.
+Premium alınca böyle şeyler değişmez. Launcherden olabilir. Bu saçmalıkları kesin lütfen. Premium aldın diye oyun problemleri(FPS artma,arkadaşın problemleri...) çözülmüyor. Aklında bulunsun bu :)
premium ile crack arasında sandıgından fazla fark var bunlarda hatalara sebeb olabiliyor
bu arada adam önceden oyunu oynuyormus silmiş ve yeniden yüklemiş ve hatalar ortaya cıkmış az düşünün sizce sorunun kaynagı ne

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcher kullanıyorum belirli bir versiyon yok.Ekran kartını bilmiyorum.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
premium ile crack arasında sandıgından fazla fark var bunlarda hatalara sebeb olabiliyor
bu arada adam önceden oyunu oynuyormus silmiş ve yeniden yüklemiş ve hatalar ortaya cıkmış az düşünün sizce sorunun kaynagı ne
ben denedim bir şey değişmedi minecraft aynı minecraft hatta premium launcher cracklere göre daha yavaş açılıyor