Son 3 gununuz olsa ?

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda küfür ederdim.
Sevmediğim kişilerin üstüne dolap atardım.
Tarlaya gidip gelincik arardım.
Bir gergedan bulurdum.
Denizaltı soyardım.
Ölmeme bi saat kala kendimi yakarak öldürürdüm ._.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Olsunda Öyle Düşünürüz :p

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
okuldaki hocaların üstüne levyeyle saldırırdım gta oynuyo gibi davranırdım Roket atar çalıp sinir olduklarımın üstüne ateşlerdim :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bankadan Borç Alırdım 100 bin 500 bin 1 milyon varsa tabi. Nba 2k15 Alırdım. Sonra 88bin tane karambit , 88bin tane asiimow, 9099999999 tane hamburger , 99999999 tane ice tea ve bütün oyunlar , saçma salak şeylere para verip çalışıp çalışmadığını kontrol edip forumda paylaşıp ölürdüm

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bill Gates'e şantaj kurup bana dünyanın en iyi bilgisayarını kurmasını sağlardım ve son gün tam ölmeye 1 saat kala dünyanın o çok gizli yerlerini (girenler öldürülüyo oralara) ifşa eder heryere nükleer atar DNA'mı bozup kendime kanat ve oksijensiz yaşama özelliği ekler uzaya çıkar marsda mangal yakardım (yanımda bir oksijen tüpü getirirdim ateşi yakabilmek için)

S

sergun26

Ziyaretçi
10 yıl gençlendirici krem sürerim 13 yılım olur beyin bedava
[DOUBLEPOST=1428694005,1428693942][/DOUBLEPOST]
Bill Gates'e şantaj kurup bana dünyanın en iyi bilgisayarını kurmasını sağlardım ve son gün tam ölmeye 1 saat kala dünyanın o çok gizli yerlerini (girenler öldürülüyo oralara) ifşa eder heryere nükleer atar DNA'mı bozup kendime kanat ve oksijensiz yaşama özelliği ekler uzaya çıkar marsda mangal yakardım (yanımda bir oksijen tüpü getirirdim ateşi yakabilmek için)
Bill Gates yazılımcı ama.