evet unuttum adını pcde hata ayıklama gıbı bısı yapıyo onu acıcam onun ıcınde kullanıcı sıfresı ıstıyor"HATA KODU 404: Üye Bulunamadı" detected :'(
Şey konuyu saptırmayalım. Şimdi ben sorunu anlamadım. Bilgisayar açılmıyor diye mi şifre istiyorsun?
BIOS diyeceğim de çoğu windows 8.1 bilgisayarda yok o. Bilmiyorum devam edemeyeceğim.evet unuttum adını pcde hata ayıklama gıbı bısı yapıyo onu acıcam onun ıcınde kullanıcı sıfresı ıstıyor
Nasıl bir kafayı yaşadığını anlamadımBIOS diyeceğim de çoğu windows 8.1 bilgisayarda yok o. Bilmiyorum devam edemeyeceğim.
Başlama ekranında BIOS çalıştırmak için gelen F2 tuşu çalışmıyor demek istedim. Ben göremedim en azından.Nasıl bir kafayı yaşadığını anlamadımHer bilgisayarda (daha doğrusu anakartta) BIOS bulunur
Teknozürt Kanalında (Technopat) bir anlatım var idi sanırım oraya bak :/
Benimkinde calismakta gm de kurtarmafan bilgisayari yenileye bastim bi yenileme ekrani heldi ortalama 20-30 dk surer gibime geliyo sonucu bildiririmBaşlama ekranında BIOS çalıştırmak için gelen F2 tuşu çalışmıyor demek istedim. Ben göremedim en azından.
En Az 5 Dk En Fazla 1 Saat :/Yapiyorum ortalama kac dk surer
En Az 5 Dk En Fazla 1 Saat :/