[ACİL]Windows 8.1 Kullanıcı Sifresi Ogrenme

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
S.a Bana Baslıktada Belirttim Gibi Windows 8.1 Kullanıcı Sifresi Ogrenme Lazım Yada Degistirme.
Nedeni Pcyi Actıgımda Ses Cıkarması ve Acılmaması.Sımdı Guvenlı Modda Ag Ile Calısıtırıyorum Cok Kotu Birsey :( Lutfen Yardım Edin...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"HATA KODU 404: Üye Bulunamadı" detected :'(

Şey konuyu saptırmayalım. Şimdi ben sorunu anlamadım. Bilgisayar açılmıyor diye mi şifre istiyorsun?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"HATA KODU 404: Üye Bulunamadı" detected :'(

Şey konuyu saptırmayalım. Şimdi ben sorunu anlamadım. Bilgisayar açılmıyor diye mi şifre istiyorsun?
evet unuttum adını pcde hata ayıklama gıbı bısı yapıyo onu acıcam onun ıcınde kullanıcı sıfresı ıstıyor

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir kafayı yaşadığını anlamadım :( Her bilgisayarda (daha doğrusu anakartta) BIOS bulunur :(

Teknozürt Kanalında (Technopat) bir anlatım var idi sanırım oraya bak :/
Başlama ekranında BIOS çalıştırmak için gelen F2 tuşu çalışmıyor demek istedim. Ben göremedim en azından.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlama ekranında BIOS çalıştırmak için gelen F2 tuşu çalışmıyor demek istedim. Ben göremedim en azından.
Benimkinde calismakta gm de kurtarmafan bilgisayari yenileye bastim bi yenileme ekrani heldi ortalama 20-30 dk surer gibime geliyo sonucu bildiririm

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sifreyi Buldum Sifre Koyulmamisti Koydum Simdide Nereye basarak Pcyi Geri Eski Halinr Getirebilirim?

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurtarma diye bir şey var ama hiç kullanmadım tam olarak bilmiyorum. Bilgisayarı istediğin bir tarihe geri çeviriyor.