Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
güncellenmiş deneyeceğim şimdi

edit: Güncelleme çok başarılı olmuş, helal olsun kardeş demekten başka bir seçenek bırakmadın bana :D

Son düzenleme:

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkcası ben videodan daha doğrusu hareketlerinden sende bu potansiyeli göremedim. Eğer kendini kanıtlamak istiyorsan jar yanında source code'uda paylaşmanı tavsiye ediyorum. En azından aklımızdaki bazı soruları silersin.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gg.gg de , adfly linkini kısalt ve foruma o linki koy.Hem emeğinin karşılığını alırsın.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Açıkcası ben videodan daha doğrusu hareketlerinden sende bu potansiyeli göremedim. Eğer kendini kanıtlamak istiyorsan jar yanında source code'uda paylaşmanı tavsiye ediyorum. En azından aklımızdaki bazı soruları silersin.
Source Code almak için elinizden geleni yapmayın artık :)
Eğer onun için değilse bile umrumda değil çünkü istiyorsanız kullanırsınız istemiyorsanız kullanmazsınız :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Plugini daha kullanılabilir hale getirebilirsin. AntiAura gibi detaylı bir config hazırlayabilirsin. Örneğin kick atmak yerine banlatmak isteyenler olacaktır. Hile kullananlara olacak şeylerin komutu eklenebilir. Ayrıca mesajları değiştirebilmemiz için de confige ekleme yapabilirsin. Çünkü Türkçe yazım hataları var içerisinde.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Plugini daha kullanılabilir hale getirebilirsin. AntiAura gibi detaylı bir config hazırlayabilirsin. Örneğin kick atmak yerine banlatmak isteyenler olacaktır. Hile kullananlara olacak şeylerin komutu eklenebilir. Ayrıca mesajları değiştirebilmemiz için de confige ekleme yapabilirsin. Çünkü Türkçe yazım hataları var içerisinde.
Zaten config'e mesajları değiştirme özelliği eklicem.
Fakat ban ve kick ayarlarını henüz ekleyemicem çünkü bug yaparlar.
Oyuncular girip Kill Aura açıp hesabı banlatırlar.(Onun hesabıyla girip şifre girmeden kill aura açmak)